Veckans citat bjöd Fagervall på!

Ibland brukar ju bloggen bjuda på sköna citat och efter matchen i går bjöd väl coach Joakim Fagervall på ett alldeles underbart skönt citat när Mittmedia intervjuade honom efter matchen.

Coach Fagervall levererar både på isen och vid intervjuerna Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

När jag står här nu så känner jag bara.. – Med målvakter som inte håller Allsvensk klass, med backar som är sämst i ligan (som vi är utdömda att ha) och med trubbiga forwards som inte kan göra mål, samt en coach som inte kan coacha så är det väl helt okej att bli femma?!

Passningen var till ”media i Umeå” apropå frågan om målsättningen på Topp 4 som laget inte riktigt nådde till när laget nu blev men ändå går in med en extrapoäng i Slutspelsserien.

Klicka på bilden nedan ifall du inte redan sett klippet.

Kommentarer, tankar eller några spontana reflektioner utifrån ovanstående citat? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna i slutspelet!

7 thoughts on “Veckans citat bjöd Fagervall på!

 • 8 mars, 2018 kl. 20:08
  Permalänk

  Passningen var inte bara till dom utan till er och vk också. Försök inte skylla ifrån er nu.

  Svar
  • 8 mars, 2018 kl. 20:51
   Permalänk

   Jag ser definitivt VK som en stor del av media-Umeå Tobbe, frågan är väl egentligen om det finns någon konkurrent på banan? Om Fagervall även åsyftade bloggen har jag ingen aning om, men jag ser oss knappast som en del av media-Umeå iaf.. men ifall Fagervall nu menade oss får man väl mest ta det som en fjäder i hatten.

   Ifall något eller några av våra inlägg under säsongen skulle ha använts som extra tändvätska ser jag det bara som något positivt, men spontant känner jag inte igen allt han sa i intervjun..

   Jag ser inte någonstans vart jag försökt att skylla ifrån mig eller bloggen.. Fagervall bjöd dock på ett väldigt skönt citat jag ville uppmärksamma.

   Svar
 • 8 mars, 2018 kl. 21:21
  Permalänk

  Ni gör bra ifrån er, fortsätt så! ???

  Svar
 • 8 mars, 2018 kl. 22:48
  Permalänk

  Det här utfallet med att vi faktiskt slutar 5:a känner jag en enorm glädje med Fagervall som fick lite respekt tillbaka. Men det är små marginaler mellan succé och fiasko. Serien var ju extremt jämn.
  Den här passningen är ju inte bara till journalisterna i Umeå utan till alla experter bakom tangenterna i både forum och kommentarsfält.
  Men som sagt, roligt att äntligen få känna lite optimism. Det som satt käppar i hjulet för Fagervall är ju våra skador på nyckelspelare hela tiden. Nu när alla spelare börjar bli tillgängliga igen går det ju faktiskt att få ganska starka uppställningar när spelare som Talaja, Messy och Jacke Andersson även växlat upp. Nu vill vi även se kaptenen i form så kan detta bli riktigt kul.
  Kör hårt Jocke!!! Jag tror på dig…

  Svar
 • 8 mars, 2018 kl. 22:59
  Permalänk

  Förresten, vill även passa på att tacka er här på bloggen för ett riktigt bra jobb. Det är alltid intressant att följa er och ta del av era tankar och reflektioner. Så stå på er och fortsätt med ert stora engagemang och kärlek till vårt Björklöven. Tusen tack!!!

  Svar
 • 9 mars, 2018 kl. 06:15
  Permalänk

  Skulle säga att det är allas delningen bara media. Klar dem hör och vet hur snacket går…supportrarna är förmodligen dem som klagar mest

  Svar
 • 9 mars, 2018 kl. 14:05
  Permalänk

  Skulle hållt med Fagge men faktum ar val anda att vi hade jakla flyt som slutade femma. Hade det varit typ 9 poang ner till lag 6-9 vore det mer anpassat citat. Werner daremot har varit outstanding. Stod han i flest matcher av alla keepers ? Masse stod val inte mer an en handfull matcher…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: