Veckans citat..

..bjöd den synnerligen hemmafavoriserande kommentatorn på i mötet BIK Karlskoga vs IF Björklöven i omgång 5, tisdag 22 september 2015.

Det var kvällen när Pantern visserligen slog Leksand 2-1 och när Asplövens Jonas Berglund gjorde matchens enda mål mot IK Oskarshamn under förlängningen.

Nedan då citatet,

Jag tror att #8 Kalle Ekelunds huvud träffar Berglunds axel, men jag vill inte döma i situationen. Men det ser ut som att huvudet träffar axeln och inte Christians armbåge iaf.

..det var alltså när BIK Karlskogas #17 Berglund fick 5+20 och vare sig Kalle Ekelund eller Christian Berglund därefter spelade mer. I Karlskoga och Nobelhallen är det nämligen helt normalt att man kommer från blind side och träffar huvudet, bara man inte gör det med en armbåge.

Riktigt klädsamt dessutom att delar av hemmapubliken busvisslade när Kalle reste sig och försökte ta sig mot båset. Bara i Nobelhallen som sagt.

7 thoughts on “Veckans citat..

 • 23 september, 2015 kl. 17:13
  Permalänk

  Så enligt kommentatorn skallade Kalle Ekelund Berglunds axel…?;)

  Svar
 • 23 september, 2015 kl. 18:01
  Permalänk

  Kommentatorn förstörde ju hela matchen. Jag slog av ljudet i slutet. Och efter vinst med 6-3 är man ju i vanliga fall jävligt nöjd men jag var så sjukt less på den där värdelösa kommentatorn. Riktigt låg nivå. Förstörde hela kvällen. Det här måste ju cmore rätta till.

  Svar
 • 23 september, 2015 kl. 18:26
  Permalänk

  Hörde just de kommentarerna. Känns som om kommentatorn också förtjänar några matchers avstängning!

  Svar
 • 23 september, 2015 kl. 19:38
  Permalänk

  Vad snackar ni om era ljushuvuden? Alla kommentatorer är hemmafavoriserande om ni nu lyckats med konststycket att undgå det. Även vår egen Kassman…

  Bofors kommentator stod inte ut från mängden över huvud taget. Han var t.o.m. ganska snabb med att berömma justa lövenaktioner.

  Sedan håller jag med om att han uttryckte sig som ett rövhål i situationen med Berglund-Ekelund! Men det skvallrar mer om IQ-nivån hos den genomsnittlige Karlskogabon.

  Då störde jag mig mer på Bofors spelare och publik. Dra åt helvete med er, era svin!!!

  Svar
 • 23 september, 2015 kl. 19:56
  Permalänk

  Berglund förnekar sig inte utan upprepar ”övergrepp” under matcher. Hockeyförbundet borde markera att man tröttnat på Berglunds övertramp på isen. Karlskoga är ju dessutom det lag som jag sett i hockeyallsvenskan som satt i system att spela fult och snacka med domaren efter varje avblåsning,ynkligt att se.

  Svar
 • 24 september, 2015 kl. 08:37
  Permalänk

  Jag vill tillägga att ”Dra åt helvete med er, era svin” var riktat mot Boforsdelegationen och inte er lövare…

  Om det nu inte framgick.

  =)

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: