Veckans citat!

Under de första matcherna av ligan blev det ärligt lite si och så med eftersnacken. Vid premiären mot MODO hade jag ex.vis fått med mig flera från barndomsgänget där jag tror vi kan göra hemmapremiären i A3 Arena till en rätt fin tradition framöver.I fjol mot Leksand var vi fem som käkade på Bullens Bar & Bistro och tre som såg matchen, till i år blev vi totalt sju och samtliga såg dessutom matchen.

Citatet kommer från en polare efter matchen när vi skulle summera kvällen och då bl.a. matchen:

Alltså allvarligt. I vilken division spelar egentligen Björklöven? Det kan väl ändå inte vara den högsta?

Polaren inte överdrivet hockeyintresserad, men gillar sport och håller själv på med en del idrott. Han gillade så väl matchen som sådan och även inramningen, men på något sätt fångade han ändå stunden kanske mer objektivt. Själv som insnöad tycker jag vi är nära nästa nivå, för en som går på en match ”mer sällan” och bedömer prestationen där och då kan möjligen verkligheten vara en annan.

Lite befriande ändå.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: