Veckans 5:a!!

Det prekära läget till trots fortsätter bloggen sin serie med femman som vi anser vara den hetaste utifrån de silly season-rykten som nått våra öron under föregående vecka. Vi tror blint på att det måste lösa sig och att klubben överlever. Samma regler och förutsättningar som förra veckan, men den lilla skillnaden att veckans femma även innefattar en målvakt. Fortfarande ska det vara någorlunda realistiska namn.

+ + +

Veckans 5:a, vecka 15.

Målvakt: Björn Wållberg

Backar: Niklas StrandbergJonnie Karlsson

Forwards: Högerfattad forward – Nils Bergström – Pär Edblom

+ + +

Det här är femman t.o.m. den föregående veckan och de rykten vi tagit del av so far. Överraskande och tungt att Jon valde Örebro, men vi måste ta nya tag. Är det någon vi missat, eller har någon av ovansteående gjort klart på annat håll?

Orkar du i denna djungel av elände tro på en framtid för vårt kära Björklöven, lämna då en kommentar och gör din röst hörd, vilka rykten lever fortfarande och framförallt har du själv några spännade namn till kommande säsong??

0 thoughts on “Veckans 5:a!!

 • 20 april, 2010 kl. 21:44
  Permalänk

  Heder åt er som fortsätter kämpa när allting är ingenting. Hoppas för er och alla andra fans att IF Björklöven överlever morgondagen. Jag är väldigt insatt i Björklöven och läser allt som står om det här laget. Självklart kommer Leif att fixa ännu en säsong som kommer leda till ett minusresultat rent ekonomiskt och sen är vi där igen.
  Men jag är för dödshjälp och i det här fallet är det kanske lika bra att dra ut internetkabeln och bara vänta på att klubben utan framgång (ja, jag lever i nuet) får sin begravning. Det hjälpte AIK till ES och varför kan det inte fungera för Löven?

  Svar
 • 20 april, 2010 kl. 23:01
  Permalänk

  Tror inte Björn Wållberg nöjer sig med en position som 2:a Målvakt bakom Galbraith.

  Björn är en målvakt som vill spela många matcher och inte båsöppnare

  Svar
 • 20 april, 2010 kl. 23:46
  Permalänk

  Svar till Marcus (2010-04-20 21:44)
  Tack Marcus.. tyvärr kan vi inte göra så mycket åt eländet, men det sista som överger en är ju hoppet.

  Återstår att se vad som händer, men magkänslan är allt annat än bra. Visst är AIK i ES nu, men det var eller är hårfint mellan konkurs och Elitserien. Men förresten, visst blev de bara degraderade till ettan p.g.a. elitlicensen? Det är skillnad att få ihop ett gäng som ska möta Norsjö och Bastuträsk utomhus i januari.

  Usch så rysligt oavsett…

  Svar
 • 21 april, 2010 kl. 20:46
  Permalänk

  Svar till Krisse (2010-04-20 23:01)
  Tror knappast Galbraith lirar i 3:an.. Wållberg kan absolut vara aktuell!? Den som lever får se..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: