Veckans 5:a!!

Bloggen tänker påbörja en ny serie där vi presenterar den femman som vi anser vara den hetaste utifrån de silly season-rykten som nått våra öron under föregående vecka. Det kan vara namn som figurerat på den här bloggen, det kan vara namn vi snappat upp på andra bloggar eller andra medier, det kan dessutom vara lirare vi hört det snackats om på andra ställen och i helt andra sammanhang. Det viktiga är trots allt att det skulle kunna vara någorlunda realistiskt.. visserligen silly season, men det finns ju gränser.

Måste dock spontant säga att veckans femma känns någorlunda realistisk samtidigt som den känns spännade och mycket fräsch! Att nedanstående killar hade lyft årets lag är jag tämligen övertygad om. Återstår att se vad som händer 2010/2011.

+ + +

Veckans 5:a, vecka 14.

Niklas StrandbergChristoffer Norgren

Jon Palmebjörk – Nils Bergström – Pär Edblom

+ + +

Det här var förra veckans rykten, anser du att fel spelare hamnat off side eller åker i passningsskugga? Lämna en kommentar och gör din röst hörd, vilka rykten lever fortfarande och har du själv några spännade namn till kommande säsong??

0 thoughts on “Veckans 5:a!!

 • 12 april, 2010 kl. 14:54
  Permalänk

  Cool idé.. viktigt också att det är realistiska, dessa kan ju faktiskt komma..

  Svar
 • 12 april, 2010 kl. 15:52
  Permalänk

  vill ni ha några namn som jag har koll på eller?

  Svar
 • 13 april, 2010 kl. 12:43
  Permalänk

  Svar till tomas (2010-04-12 14:54)
  Helt rätt tomas, det är litegrann av tanken.

  Vi får se kommande måndag hur femman kommer se ut då. Tanken var alltså att utifrån den presenterade femman göra förändringar utifrån det som hänt på marknaden föregående vecka. Med lite tur är några av de spelare som ryktats hit helt klara, eller så har de klart med annan klubb och kan i så fall avfärdas. Sedan hoppas vi så klart att det kommer ett ännu hetare rykte som samtidigt ska kännas realistiskt.

  Finns ingen anledning att sitta och dregla till Sedins, Bäckis och Ovechkin direkt. Djävligt kul, men så ofantligt otroligt osannolikt…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: