VD, sportis och coach???

VK och Johnsson har börjat spekulera kring namn gällande VD, Briell, Hellström och Åberg nämns som tänkbara kandidater och hur troliga de är kan vi bara gissa oss till. Mattias "Inga kommentarer!" Lundberg ger som vanligt "Inga kommentarer!", karln sa vid vår lunchdate att oavsett hur mycket info föreningen skulle släppa så skulle det aldrig tillfredställa behovet och suget. Säkerligen sant, men i dagsläget är tystnaden både kompakt och samtidigt skrämmande.

Än värre känns det när rekryteringen gällande sportchef haltar mer än lovligt,

– Vi har gjort en del förfrågningar, men det är en hel del andra föreningar som också söker sportchefer och de flesta vill avvakta andra bud ytterligare en tid, säger Mattias Lundberg. Visserligen är vi för närvarande en halvdassig klubb i botten av allsvenskan, men vi kan inte lägga oss som Rosing och hoppas få napp av vem som helst, så snart som möjligt eller när det än blir.. bara det blir napp.

I våra tidigare inlägg gällande 10/11 hade vi spekulerat kring det sportsliga, vad gäller VD har iaf jag för dålig insikt och då jag tror det gäller oss båda kommentarer jag de namn som nämns rätt kort. Briell och Åberg har iaf både sportslig bakgrund och därtill företagande i bagaget, båda känns spontant väldigt intressanta. Lite plus för Briells lokala anknytning, men varför skulle Lasse egentligen pausa sitt eller sina företag för att köra som VD i Löven?

+ + +

VD-namnet torde komma först, men när i hällsikke har vi en organisation med VD, sporchef och tränare för såväl representationslaget som juniorerna? Det håller inte att varje år söka nyckelpersoner, skissar på kravprofiler eller funderar på platsannonser när de andra lagen genom deras sportchefer samtidigt kartlägger, scoutar och söker spelare till sina lag.

Jocke säger att det förts samtal om framtiden men att han gärna lämnar nästa säsong ett tag. Då Säcken lämnar Sheleftyou och Aravirta inte fortsätter i MODO kan Fagervall vara ett intressant namn, men i dagsläget hade det varit skönt ifall Jocke gav sig fan på att föra Löven mot toppen igen. Killen verkar hyfsat rotad och att han brinner för sporten kan jag verkligen garantera, hade inte varit fel med att Jocke signerade ett längre kontrakt så att vi för en gångs skull kan få lite lugn och ro.

+ + +

Vilken säsong tror ni Löven som andra lag kommer ha en stabil organisation och därigenom kan scouta och se till att truppen är komplett till ispremiären??

0 thoughts on “VD, sportis och coach???

 • 20 februari, 2010 kl. 21:34
  Permalänk

  Ska inte prio ett vara att fixa en sportchef? och på det kontraktera spelare. Jag har ingen aning om hur det går till egentligen, kanske spelare kan kontrakteras ändå.. Har hört rykten om att våra lövenspelare fått förslag från ett annat allsvenskt lag.. Isaksson och Vikeväinen…. om vi skulle vilja ha dem nästa år. Hur som helst, spännande och se hur nästa år blir.

  Svar
 • 21 februari, 2010 kl. 10:54
  Permalänk

  Först och främst vill jag säga att detta är en mycket läsvärd blogg, tummen upp för er boys! Går även rykten här om Vikeläinen och Isaksson. /Alex Växjö

  Svar
 • 21 februari, 2010 kl. 13:24
  Permalänk

  Svar till Lasse (2010-02-20 21:34)
  Högst upp i den sportsliga hiarkin torde ju VD vara, så det är väl därför de börjar i den änden.

  Men såväl VD, sportchef och coacher måste alla lösas så snart som möjligt. Finns helt klart risk att vi tappar några killar på att organisationen eller brist på nyckelpersoner känns korpmässig.

  Det gäller så klart att sätta nyckelpersonerna så snabbt som möjligt, helst i går..

  Svar
 • 21 februari, 2010 kl. 13:27
  Permalänk

  Svar till Alexander (2010-02-21 10:54)
  Tack Alexander…

  Växjö brukar väl inte byta ut så många spelare? Den klubben står för motsatsen till det vi tvingas uppleva och stå ut med, kontinuitet!

  Hur skulle du som ser dessa spelare (Isaksson/Vikeväinen) utifrån beskriva dem??

  Svar
 • 21 februari, 2010 kl. 14:17
  Permalänk

  Nog går/kommer de spelare även här, men det är ju dagens hockey. Levererar man ej så är det go natt. Kan ju bara referera till de jag sett plus lite kompisar som sett dem. Men Isaksson är ju en ”Omark” typ bra på rören, teknik. Vikeväinen(ursäkta tidigare stavning) =). är en frejdig spelare gillar tackla men kan även behandla pucken väl. Men rykten är ju bara rykten! /Alex

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: