VD Blomberg: – Gäller att få effekt på varje satsad krona!

Björklövens VD Anders Blomberg bjöd i dag på en videointervju på Lövens hemsida.

Jag gillar verkligen på det ödmjuka sätt han och klubben valt att kommunicera efter säsongen och då rätt insiktsfullt efter att återigen ha missat slutspel. Ännu en intervju helt i linje med det jag efterfrågade med en tidigare krönika. (länk) Det då apropå kommunikation och inte minst ödmjukhet.

Anders pratar även om att återvinna förtroende hos fans, partners och supportrar. Helt rätt i mina ögon.

Kommentarer, tankar eller reflektioner… Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “VD Blomberg: – Gäller att få effekt på varje satsad krona!

 • 20 mars, 2019 kl. 11:04
  Permalänk

  Låter bra men har ännu inte sett ett enda beslut som bevisar viljan. Just sett Oskarshamn köra över AIK. Imponerad. Ett lag där alla ger allt för varandra. Löven inte i närheten av den inställningen. Ett lag i harmoni med en tränare som ger trygghet och kan ishockey. Vad har vi? Fagerwall som gjort spelare sämre två år i rad och inte kan få truppen att gå åt samma håll. Hans ursäkter hitintills är enbart patetiska och visar ingen som helst självkritik. Att nye sportchefen valt att be honom vara kvar måste förhoppningsvis bara vara en övergång tills han är på plats. Därefter tack och adjö för ingenting. Ser också en del inlägg om truppen och dess vara eller inte. Fansen drömmer om Rahimi och Berglund. Fortsätt drömma. När inte ens spelare fostrade i vår förening vill spela under Fagerwall eller i Umeå som skedde under året måste styrelsen agera. Har oerhört svårt att tro att laget kan byggas till kommande säsong med tanke på vad vi har kvar och det som skett två år i rad. Vill ha mer aktion än fint formulerade ord från VD mfl. Har en tanke ibakhuvudet. En stor profil i Löven sedan länge är tillbaka efter några framgångsrika år i en liga på andra sidan Atlanten. Peter Andersson. Jag tror han vore en tillgång som backtränare tillsammans med en ny tränare som har en annan vision än Fagerwall. Det blir en spännande sommar för oss som älskar Löven men den blir inte enkel och jag tror vi får inrikta oss på överlevnad i stället för ” till elitserien vi gå”.

  Svar
  • 20 mars, 2019 kl. 19:24
   Permalänk

   Fagervall är nyckeln till allt. Vill vi fortsätt på inslagen väg, behåll honom. Vill vi framåt och ha möjlighet att locka till oss unga spelare som vill bli bättre byt tränare igår.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: