Växjö vs Marklunds, rond 3

Även om vår gröngula silly season inletts mer med spelartapp än kontrakterade spelare så rullar säsongen fortfarande på för några av de andra lagen. Bloggen tänkte bjuda på sina tankar inför kvällens match.

SM Final (3:e matchen, 2-0 i finalserien)

Växjö Lakers vs Marklunds AIF

Hemmalaget verkar väldigt svårstoppade just nu och senast följde de upp 7-0 hemma med 4-0 uppe i schtaan. Totalt alltså 11-0 på 120 minuter ishockey. Förövrigt nionde (??!!) raka segern lag emellan.

 

Men i en matchserie likt detta gäller det främst att skaka av sig senaste matchen (ifall man nu förlorade) och försöka nollställa, sedan kommer ingen ifrån det faktum att Växjö säsongen 17/18 verkar vara numret för stora. En arbetskollega menade att Växjö har tre förstalinor, därtill en rätt vass fjärde och när sedan Marklunds OS-lina inte är hetare än vad den är känns lagen rätt ojämna. Nästan så man tycker att de borde kasta in klubborna i mitttcirkeln och dela helt nya lag. På temat Green Connection så får #48 Daniel Rahimi gärna fortsätta måla, sånt är alltid kul att se och med lite tur var det någon senast som tog rygg på bloggen och satte ett bet på att Daniel skulle näta. Resultatet blev iaf 10 gånger insatsen, bra så.

Hemmalaget känns klart mycket hetare och något annat än en ny hemmaseger känns inte rimligt, frågan är ifall gästerna kommer sätta någon puck och spräcka den för kusinerna Marklunds så irriterande nollan. Bloggen tror de kommer att göra det, tyvärr räcker det inte till seger.

 

Löven4Ever tippar 1

* * *

Bloggens tips inför i dag?

Dagens spel:

Växjö Lakers vs Marklunds AIF 1

Odds: 1,55

Växjö Lakers vs Marklunds AIF 4-2

Odds: 17,00

Målskytt Växjö, #48 Daniel Rahimi

Odds: 7,35

* * *

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför dagens final? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Kvalet till HockeyAllsvenskan, Direktkvalet till eller kanske själva slutspelet i SHL? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: