Västerbotten en sekund från avancemang!

Det värsta av öden fick Västerbottens TV-pucklag erfara i kvällens avgörande match om vem som skulle gå vidare från grupp C i slutspelet nere i Malmö.

TV pucken

Västerbotten behövde besegra Östergötland med två mål för att bli tvåa i grupp C efter Göteborg och avancera till helgens fortsatta slutspel. Det såg länge riktigt bra ut efter bl.a. 3-0 efter den första perioden, men det som såg så bra ut skulle förvandlas till en mardröm. Efter att Östergötland reducerat till 3-1 knappt halvvägs in i den andra och sista perioden led matchen mot sitt slut och i ett sista desperat försök att sätta det viktiga andra målet plockade Östergötland sin målvakt vi totalt tre olika tillfällen i slutminuten och när endast en(!!) sekund återstod skickade man in målet som innebar att Östergötland gör Göteborg sällskap till den fortsatta kampen om slutsegern, en plats som Västerbotten hade i 39 minuter och 59 sekunder, men en TV-puck match är som bekant 40 minuter lång. Det lär grabbarna i Västerbotten anno 2016 aldrig glömma.

Ett grymt slut som sagt för Västerbotten som nu får inrikta sig på ett nytt gruppspel om platserna 9-12 mot Södermanland, Uppland och Skåne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: