Värvningssoppan Sparks och Goumas

Två spelare värvades under tisdagen, men verkar samma två spelare kanske aldrig spela spela en match med klubben.

”För några dagar sedan gjorde Björklöven klart med Kevin Goumas från Mora. Senare skrev man också på ett avtal med kanadensaren, Lindsay Sparks. Något som man aldrig har offentliggjort. Anledningen? Björklöven ångrade sig, trots att man från klubbens sida skrev på ett kontrakt, och skickade till spelaren. Nu har det varit diskussioner mellan parterna de senaste dagarna, vilket resulterat i att det inte ser ut att bli någon affär, trots att spelaren hade kunnat driva på det.”

Detta skriver MrMadhawk på sin blogg och vi har via våra källor hört precis samma sak. Man ville ha in en ny spelare och signade Sparks, men sen dök Goumas upp på marknaden och man ville dra sig ur affären med Sparks, då man som sagt bara ville ha en spelare, inte två och Goumas var den man hellre ville ha. Nu ska Sparks vara på G till Södertälje.

Kevin Goumas då? Ja, VK uppger idag följande:

”Goumas måste klara av läkarundersökningen som kommer i flera steg där han testas både av läkare och sjukgymnaster innan besked lämnas om han anses frisk nog att bli en Lövenspelare. Så här säger Lövens sportchef Fredrik Grönberg i ett SMS till Gunnar Johnsson om Kevin Goumas och hans läkarundersökning.

Del 1 läkarundersökning i går (onsdag). Del 2 sjukgymnast och is. Därefter utvärderas allt och en bedömning med eventuella provsvar torde vara klar under morgondagen (fredag).”

Tyvärr har vi hört att allt kanske inte sett så bra ut, men vi får vänta tills fredag men hur det blir med Goumas vara eller inte vara i Björklöven. Två spelare kan alltså i slutändan sluta med noll. – Är man inte frisk och redo vill vi inte riskera sponsorernas pengar, säger assisterande tränaren Jesper Jäger till vk. Visst är det absolut så, men samtidigt? Har klubbar olika sätt att värva spelare? Om han fick tryout med Mora, borde han inte ha bedömts frisk av dom? Samtidigt, är han inte ok ska man inte riskera, men det beslutet borde man kanske fattat innan man avslutade avtalet med Sparks kan man tycka.

Era tankar om detta?

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

6 thoughts on “Värvningssoppan Sparks och Goumas

 • 20 september, 2018 kl. 19:13
  Permalänk

  only in löven…..

  Svar
 • 20 september, 2018 kl. 19:16
  Permalänk

  Har egentligen bara en tanke och det är att vi inte sett provsvaren än. Innan en professionell har bedömt dem och gett ett uttalande är allt spekulationer. Och om vi tappar båda har Löven ändå fått bekänna färg om att pengar finns. Det kommer en toppspelare, frågan är bara vem. Och när!

  Svar
  • 20 september, 2018 kl. 19:40
   Permalänk

   Och fram tills dess, OM det nu inte skulle bli Goumas, så har vi tillräckligt för att tillhöra toppen. I morgon ska Modo få smaka. 🙂

   Svar
   • 20 september, 2018 kl. 20:40
    Permalänk

    Japp! Imorgon hoppas jag vi håller ner huvudet och kör! Modoiterna skall darra under mäktiga GD, kraftfulla jätten Acke och Lyrans hämndlystna handleder. För 3 pinnar!

    Svar
 • 20 september, 2018 kl. 19:27
  Permalänk

  Låter sinnesjukt. Och jäkligt tråkigt då det inte verkar bli nåt alls. Kommer bli tungt att se när sparks dunkar i 40 p i sin klubb…

  Svar
  • 20 september, 2018 kl. 20:14
   Permalänk

   Eller så blir han en Mega flopp och vi alla hyllar Grönbergs fingertopps känsla ?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: