Varumärke av ondo

Efter gårdagskvällens resultat i hockeyallsvenskan står det helt klart för mig. Ett gott och välkänt varumärke kan faktiskt vara av ondo. Lövens säsong får vara hur usel den vill och klubben får vara hur misskött som helst.  Vi kommer ändå inte ifrån det faktum att Björklöven är en av hockeysveriges mest kända och mest anrika hockeyföreningar och det kan vara riktigt illa där vi just nu befinner oss tabellmässigt.

Jag vågar sticka ut hakan och påstå att Trojas och Oskarshamns segrar igår kväll helt och hållet berodde på underskattning från Borås respektive AIK. Samma sak var det med Leksands förlust mot Troja förra veckan och så kommer det att fortgå. Dessa lag (vi kan även här räkna in Sundsvall) kommer att fortsätta få sina poäng på grund av detta. Det är här anrika Björklöven kommer in i bilden, ett lag som brukar vara bra och som har historien bakom sig vilket gör att dom aldrig underskattas av motståndarna utan kommer att få jobba 200 % hårdare än övriga bottenlag för att få med sig poäng, vilket gör mig så in i h-e orligt inför framtiden. Någon som säger emot?

0 thoughts on “Varumärke av ondo

 • 4 februari, 2010 kl. 07:57
  Permalänk

  80-talet är förbi. Då var Björklöven precis som du säger ett välkänt varumärke. Hur stora var Linköping, Almtuna och Rögle då???. Inse att vi nu är ett medelmåttigt Allsvenskt lag som tyvärr riskerar att ramla ur. Vi kan inte leva på gamla meriter.

  Svar
 • 4 februari, 2010 kl. 09:35
  Permalänk

  Clabbe har rätt, vi kan inte leva på gamla meriter men det var väl inte det Lövenbloggaren påstod heller, utan motståndarnas inställning till Löven. Jag är också väldigt orolig över hur detta kommer att sluta, nu måste det börja bli stolpe in.

  Svar
 • 4 februari, 2010 kl. 11:58
  Permalänk

  Håller med Lövenbloggaren. Nog är det lättare att tända till mot Björklöven än mot Troja för topplagen. Nu är det bara att kavla upp och kriga sig till kontrakt. Bottenlagen kommer att ta en del poäng i slutspurten, således krävs det att Löven ”skräller” ibland. En kvalserie känns verkligen inte som lockande. Utfallet dessutom i högsta grad osäkert.

  Svar
 • 4 februari, 2010 kl. 12:39
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2010-02-04 07:57)
  Jag menar precis som Patrik och Henrik skriver, just motståndarnas inställning till Löven kontra andra ”bottenlag” och det är det som verkligen kan bli vår akilleshäl i slutspurten.

  Svar
 • 4 februari, 2010 kl. 12:47
  Permalänk

  Svar till Patrik (2010-02-04 09:35)
  Tyvärr tror jag det finns folk såväl inom som utanför organisationen som tror vi är kvar där. Det gäller att alla inser att 80-talet och storhetstiden var för ca 20-25 år sedan. TYvärr blev ju det början till slutet..

  Känns ju stört att erkänna, men nu får vi vara nöjda om vi håller oss kvar i Allsvenskan.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: