Vart ska Lindqvist in?

Nu när David Lindqvist återvänt till Björklöven börjar man ju förstås direkt fundera hur laget ska formeras.

Först och främst välkomnar jag denna signing. Vi vet vad vi får så det är ingen ”grisen i säcken” värvning. Lndqvist är en spelare som vi kan bygga laget kring (Om det nu inte finns ett avtal som ger Luleå rätten att signa tillbaka honom nästa säsong). Vidare torde det innebära att Lucas Ericsson lär få kliva ut på en kant, då han av de nu befintliga centrarna skulle fixa den rollen bästa samt att han ifjol spelade en del i den rollen. Skulle jag få formera kedjorna i dagsläget skulle de se ut så här:

79 Emil Lundberg – 13 Fredric Andersson – 40 Sebastian Selin

71 Oscar Stål-Lyrenäs – 22 Jacob Peterson – 20 Mattias Granlund

48 Filip Cruseman – XX David Lindqvist – 29 Alexander Wiklund

33 Marcus Jonsson – 19 Kristoffer Söder – 53 Lukas Ericsson

 

Får vi inte effekt på Cruseman här, ja då är det bara bänken som gäller när Cody Murphy återkommer. Sen tycker jag fortfarande att vi borde försöka få in en lite spetsig forward som vet vart målet är beläget. Era tankar om hur laget borde formeras?

Ps. Ren kuriosa. vilket nummer ska Lindqvist ha? Lirat i #7 i Piteå, #7 i Löven, men tog #17 i Luleå. Det är ju pensionerat i Björklöven och vända på det som ofta är brukligt går ju inte heller. Vad tror ni? Kan tänka mig 16 eller 24. Ds.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

 

13 thoughts on “Vart ska Lindqvist in?

 • 9 november, 2018 kl. 16:10
  Permalänk

  Tycker det blir bara tydligare och tydligare hur illa Grönberg har tänkt. Söder och Lukas, 2 helt odugliga kontrakt som bara kostar pengar. Intressanta juniorer ska spela där.

  Svar
  • 9 november, 2018 kl. 17:53
   Permalänk

   Håller inte riktigt med, söder och lukas E är 2 riktigt bra defensiva pjäser som vi kan bygga bp runt. Dock har ingen av dem något i en offensiv kedja.

   Svar
  • 9 november, 2018 kl. 18:24
   Permalänk

   Vilka intressanta juniorer menar du? Ser inga i dagens j-Löven…

   Svar
  • 9 november, 2018 kl. 18:58
   Permalänk

   Finns inga juniorer att plocka upp. Steget från ett mittenlag i juniorernas andraliga till Hockeyallsvenskan är oöverstigligt. Inte rimligt att hoppas på det. Inte ens alla i toppen av juniorernas förstatliga hävdar sig i HA.

   Svar
   • 10 november, 2018 kl. 08:53
    Permalänk

    1. Messy och Granlund är 2 rollspelare som räcker gott och väl och kan lita BP. 2. Hela vår trubb är defensiva spelare mer eller mindre.
    3. Har ni hört att man kan värva in intressanta juniorer,
    4. Hellre William i en 4-kjedja än L och S.

    Svar
 • 9 november, 2018 kl. 17:57
  Permalänk

  Mmmm kan testa cruse med en mer passningssäker spelare än söder och wiklund.
  Å andra sidan är en möjlighet att få in en framspelare i Freppes kedja, just nu med emil L och selin brevid freppe så kan vi inte utnytja hans giftiga skott.
  Emil och selin kan inte lägga upp freppe för 5 öre.

  Svar
 • 9 november, 2018 kl. 18:53
  Permalänk

  Platsar överallt men sätt honom initialt i fjärde och bänka Cruseman. Kommer garanterat vandra uppåt i kedjorna

  Svar
 • 9 november, 2018 kl. 19:21
  Permalänk

  Är inte lika exalterad över värvningen som vissa andra men det är i alla fall bättre än Rainersson, Norberg, Söder, Lukas, Messy och Granlund. Dessa 5 orkar jag inte med. Hoppas också att WE får chansen på riktigt och att det snart kommer in en sniper. Då slipper jag förhoppningsvis se 3 av dessa 5.

  Svar
 • 10 november, 2018 kl. 00:08
  Permalänk

  Tyckte Lindqvist var lite blek i slutet av förra säsongen med oss fast än laget gick bra. Sen har han nu varit uppe i Luleå och kört ner självförtroendet i botten och fått väldigt lite match tid. En ny spelare vi ska vänta på och ge tid för att komma igång.
  Vet inte om jag blivit för negativt men jag får ingen jippi-känsla av denna comeback. Tror man skulle baka in dom pengarna detta kostar i något vassare. Känslan för min del är att Linkan bara breddar laget med liknande kvalité som vi redan har.
  Ingen större skillnad men en till bredd spelare på lönelistan…

  Svar
  • 10 november, 2018 kl. 08:56
   Permalänk

   Håller helt med. Detta känns mer som bredd än spetts. Hopps vi har fel och att David har växt, kvalitet finns men frågan är om det kommer och ifall det räcker till. Han gjorde bra poäng hos oss sist men kan inte direkt påstå att hans spel speglar poängen..

   Svar
 • 10 november, 2018 kl. 08:13
  Permalänk

  Lindqvist som är spelskicklig men inte snabb kommer med stor sannolikhet göra lika stor succé som Kevin Goumas i den omgivning av forwards han möter i lagbygget ”Fagervall&Grönberg” …

  Svar
 • 10 november, 2018 kl. 11:49
  Permalänk

  Härligt med alla engagerade människor på dessa forum men herregud vad det ska vara fokus på det negativa. Vi måste väl ända våga hoppas på att detta är en bra värvning och det är ju definitivt en kreativ spelare som kan hålla i pucken och vågar bryta mönster. Dessutom kan han pilla in en å annan puck! Är det inte det vi efterfrågat! Skarprättaren plockar vi in när insamlingen är klar och avgörandets tid börjar dra ihop sig! Nä för tusan, det här blir skitbra! Nu kör vi….!

  Svar
 • 10 november, 2018 kl. 12:38
  Permalänk

  Lindquist skall spela med Cruseman. Sedan behövs en större spelare. Jag hoppas på Lukas. De 3 skulle kunna producera mycket ifall det blir bra.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: