Vårt recept!!

Bloggen har den senaste tiden gått och grunnat på en plan eller ett recept för hur vårt älskade grön-gula lag ska kunna vända den nedåtgående trenden. Planen är inte på något sätt kvalitetssäkrad eller certifierad med någon oberiplig kod.

Det allra viktigaste som måste hända är att Löven snabbt som attan sätter organisationen med VD, sportchef och tränarstab. Då sportchef och tränare utgör ett team och är beorende av varandra är det otroligt viktigt att allt fixas så snabbt som möjigt. Om Arto, mot förmodan, får fortsätta måste han ju veta vilken tränare som kommer coacha laget och vilka karaktärer denne tycker behövs.

Vad gäller snacket om VD och att allt rullar på känns det lite småskumt. Om styrelsen vetat om detta under lång tid borde de ha hunnit längre än till den platsannons som nyligen kom ut. Antingen har de överarbetat sin kravprofil eller fullständigt misslyckats i sin headhunting, om de nu gjort någon. De borde gått ut långt långt tidigare så att en efterträdare hade hunnit jobba pararllellt med Bedros under en del av den här säsongen.

Nu känns det inte troligt att den nye VD:n kan börja tidigast till sommaren. Kaptenen som ska få den här skutan på rätt köl tror jag knappast stämplar och läser platsannonser på nätet i dag. Om det var vår plan så kommer nedan det recept vi hoppas ska ge en smarrig och god kaka som både är vacker för ögat och dessutom smakar riktigt gott.

+ + +

Kaka för framtiden

10 paket kontinuitet

En större mängd tålamod

1 st bättre grundträning som motverkar skador

1 st gameplan

14 dl hemvävt

5 dl lagspelare utifrån

4 dl spets

Fyra nävar attityd

Rikligt med djävlar anamma

En skvätt blod, svett och tårar

En gnutta tur

En nypa salt så det inte blir för surt på läktaren

Gräddas ca 5 år i normal arenatemperatur, förslagsvis sista året i en ny multiarena.

+ + +

Håll utkik de närmaste dagarna, vi kommer presentera våra lag inviduellt och ser gärna att ni kommenterar och har synpunkter. Våra lag utgår i från att vi ska välja sportchef och tränare för såväl representationslaget som juniorer. Truppen till representationslaget ska ha 2 målvakter, 9 backar, 13 forwards och ska om möjligt följa det ovannända receptet.

0 thoughts on “Vårt recept!!

 • 19 januari, 2010 kl. 09:59
  Permalänk

  Randy edmonds åker till Umeå inom 4-5 dagar enligt hans facebook sida. Randy har aldrig satt sin fot i umeå sen 2003.
  Mannen som scoutade fram åhlen, forsgren osv från div1 klubbar och tog legender som parks och figgliuzzi till klubben.
  Mannen som kan få igång intresset själv igen. Han är älskad i lövenfamiljen.
  Detta mina vänner är fantastiskt roligt. Nu kommer intresse tillbaka!!!

  Svar
 • 19 januari, 2010 kl. 18:05
  Permalänk

  Svar till Kaj Anderhage af solenstorm (2010-01-19 09:59)
  Edmonds till Umeå?? Det låter ju fantastiskt intressant Kaj.. Klart som tusan att hockeyintresset väcks till liv igen. Vi kan väl inte annat än hälsa honom välkommen tillbaka?!

  Enligt rykten är en annan f.d. hjälte på väg till stan inom några dagar, bloggen jobbar på att få det bekräftat. Vi återkommer när vi har klara besked.

  Svar
 • 20 januari, 2010 kl. 20:02
  Permalänk

  till er som verkar veta. Rätta mig om jag har fel, men var inte Edmonds en av anledningarna till att Löven fick en sisådär livstids skulder?

  Svar
 • 20 januari, 2010 kl. 22:51
  Permalänk

  Svar till En liten fråga (2010-01-20 20:02)
  Edmonds har säkert haft en del i vår röda historia, men vem eller vilka har kunnat visa positiva siffror? Inte för att ytterligare ett fel blir rätt, men någon hade väl gett karln en bugdet..?

  Tyvärr är det alldeles för många som bränt för mycket deg på fel saker och fel spelare.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: