Vart håller ni läsare hus.. egentligen?

Nä, det här är inte ett inlägg om att vi fått mindre besökare den senaste tiden utan ett inlägg inspirerat av sypatsike Vikfancentral och hans senaste inlägg där han kartägger sina läsare. Jag tog rygg och kollade vår trafik.

L4E:s spridning över världen, desto mer blått desto fler läsare. Totalt 117 länder.

Ganska intressant spridning över landet och världen. Besökare från såväl Etiopien, Angola och Palstina.

Ser vi sen till städer i Sverige såKan det verkligen stämma att Stockholm leder gällande antalet “användare” (eller “unika besökare” som man väl sa förut?)

Totalt har det varit 1 769 510 sidvisningar och 105 244 användare under denna period från 11:e april 2019 till idag.

Detta enligt Google Analytics, Topp 60 i städer gällande “användare”:

Att Stockholm ligger i topp är väl ingen skräll, många invånare och många exilumebor som vill hålla sig ajour. Umeå förstås med i toppen och övriga storstäder där många fd umebor just nu håller till. Lite kul att Örnsköldsvik är god sexa. Klart de måste hålla koll vad som skrer lite norrut när de själv helt saknar ideella krafter som skapar intesse kring laget.

Något som glädjer oss på Löven4Ever är ju könsfördelningen bland våra läsare under den här tiden. Ganska så jämlikt, eller hur?

När det gäller ålder på er besökare så är ju ålder bara en siffra och exakt så även här.

Under 34 dominerar, men underbart att se att vi har läsare över hela spannet. Sen är ju hockeyn sådan att man kan träffas över generationer och dela minnen? Jag vet inget bättre än att träffa de som var med innan jag fastnade och få ta del av anekdoter från svunna tider? Kanske jag till slut får tummen ur och skriver om Björklövenspelaren som tillverkade det första visiret… i hela världen?

* * *

Att spela på vart våra läsare håller hus är förstås inte spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Vart håller ni läsare hus.. egentligen?

  • 21 juni, 2020 kl. 23:43
    Permalänk

    Ni har ju även följare i Haparanda

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: