Varken Trotter eller Håkansson spelar imorgon (Uppdat.)

Armbågstacklingen som Brock Trotter fick mot Mora igår omöjliggör spel i morgon mot Asplöven, men säsongen behöver inte vara i fara, säger Lövens läkare David Hellsten.

Megazone

Johan Löf / AXELLÖF

Brock Trotter missar Asplöven, men kan finnas med mot Leksand. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

– Han spelar inte i morgon, men han kanske kan spela mot Leksand, säger Lövens läkare David Hellsten som inte vill gå in närmare på Trotters skada. Att köra hysch-pysch när det gäller Trotters skada är lite smålustigt, då det knappast är någon hemlighet vad som hände.

Matchen genomförs också utan SHL-lånet Daniel Håkansson som har åkt hem till Linköping igen och befarar vara borta från spel i 2-4 veckor. Backarna Dennis Persson och Kalle Ekelund går under det så klassiska dag för dag status, enligt Hellsten.

När det gäller Lucas Sandström som missade Moramatchen pga av personliga skäl och tidigare sjuke Fredrik Hetta berättar sportchef Daniel Johansson för bloggen att man vet mer kring dessa spelare efter morgondagens matchvärmning.

Megazone

4 thoughts on “Varken Trotter eller Håkansson spelar imorgon (Uppdat.)

 • 25 februari, 2016 kl. 20:36
  Permalänk

  Tungt att Trotter inte kan lira. Bästa löv match efter match. Hoppas det blir ännu en jättematch av Kevin då och att vi får in nån kontring.

  Svar
 • 26 februari, 2016 kl. 10:09
  Permalänk

  Är det bara jag som är väldigt nyfiken när det gäller Lucas? Man vet mer om hans personliga skäl efter matchvärmningen? Låter lite konstigt.

  Svar
  • 26 februari, 2016 kl. 10:19
   Permalänk

   Sånt där brukar man inte släppa ut, men visst blir det lite lurt när man säger så och att man inte vill gå in på det i detalj. Samtidigt kan man knappast låta en spelför spelare stå utanför laget i det här läget även om det rör disciplinära skäl.

   Svar
 • 26 februari, 2016 kl. 14:22
  Permalänk

  Det är alltså inte bara jag som tycker det luktar lite disciplinära skäl. 🙂 Fast hoppas att han helt enkelt var upptagen med något viktigt senast.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: