Vår gröngula kalender – Lucka 3

-Att vara med på en GIF är lite status. Något att visa polarna i bussen. Så beskrev Roadlaker en del av sitt jobb till hockeyallsvenskan.se.

Han var en helt vanligt kille med en idé. När idén krockade med kommersiella krafter uppstod i vanlig ordning problem, men de är lösa nu och till vår njutning finns han kvar på nätet. På Twitter. Han är killen de briljanta GIF-bilderna. Återigen, som han själv beskriver det i en intervju med hockeyallsvenskan.se -Att vara med på en GIF är lite status. Något att visa polarna i bussen.

Han började i blygsamt antal, men numera plingar telefonen en vanlig kväll någonstans mellan 500 och 1000 gånger. Han fick snabbt tipset av Sanny Lindström att slå av notifikationer på telefonen. Någon vill se om det var offside vid Leksands ledningsmål. En annan vill ha ett klipp på Andy Mieles tackling så han kan visa sina kompisar hur ful den var, en annan vill ha klipp på samma tackling för han tyckte det var en solklar diving.

Det kommer minst ett meddelande för varje mål som görs, varje utvisning som de skygglappsbeprydda domarna tar och varje spelare som tacklas över en sarg till hemmafansens enögda jubelrop. Sen är det förstås spelarna. Varje kväll hör 5-6 spelare av sig om situationer som de varit inblandade i. “Träffade jag verkligen huvudet?” och “Kan du kolla hur jag räddade friläget, jag har faktiskt ingen aning själv?” medan någon annan vill att jag giffar en klockren tackling eller vackert skott som de fått till. Att vara med på en GIF är lite status. Något att visa polarna i bussen. C More-profilerna har fått sin beskärda del av fejkade undertexter till sina intervjuer, vilket somliga uppskattar mer än andra.

Mitt i allt detta dök denna upp.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: