Vår gröngula kalender – Lucka 21 + Tävling

Vi går vidare i vår julkalender och bakom lucka 21 döljer sig då i kväll..?

Först blir det en gåta.. vem är egentligen den gröngule spelare på bilden som pryder omslaget på denna rätt klassiska singel? (Länk) Första rätt svar belönas med två frispel gällande biljard på Megazone. Svar lämnas då som en kommentar på detta inlägg.

Nästa del i detta inlägg blir ett foto på något som möjligen är den mest klassiska ramsan.. (och vad är det som då ska förväntas lysa.. ??)

..något som vi möjligen kan ge MODO´s supporterklubb Lumberjacks som körde ett häftigt tifo med just den ramsan. Även om de sjöngs ut i samtliga tre perioder den senaste kvällen vi möttes i Fjällräven Center får vi ändå ge dem deras tifo. Det kan de gott få.

Vilken är förresten din bästa ramsa? Utöver att tippa på spelaren ovan får du gärna lämna tips och kommentera nedan på just din favoritramsa.

Fältet som vanligen tämligen fritt.. och vem vill börja?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: