Vår gröngula kalender -Lucka 20

Vi närmar oss slutet av vår julkalender i och med lucka nr 20. Vi öppnar väl den och ser vad den har att bjuda på?

20

Inför den andra division 1 säsongen som var 2011/12 så försökte vi hitta nya sätt att göra bloggen annorlunda och vi började därför utmana spelare inför olika matcher. Inför hemmammötet med Kiruna den 4 november så utmanade vi Daniel Wälitalo. Höll han nollan skulle han få ett pris. Misslyckades han väntade 20 sittups. He failed redan efter 4:45, men det blev till slut en betryggande femetta!!

Här har ni så straffet förevigat på film.

 

Innan detta så hade vi även utmanad William Quist och Tylor Michel. Quist skulle i bortapremiären mot Boden svara för tre poäng i matchen. Björklöven vann med 4-0 och Wille svarade för ett mål och en assist, men hade i slutet en given assist när Nicke Johansson oväntat missade typ öppet mål, därav Willes gliring i ”straff-videon” nedan. Straffet var alltstå 2 ruscher uppför Bodens betongläktare.

Tylor Michels utmaning var att leverera 10 tacklingar mot Kalix annars väntade 10 armhävningar efter matchen. Vi räknade till 7, men Tylor hävdade att han klarat det, därav hans prat om konspiration.

***

I går behandlade bloggen legenden Mingo-Micke och i dag några vidos på grejer vi själva höll på med förr.

I morgon 21:e december och dags för nästa lucka, undra vad bloggen kan bjuda på då i sin kalender? Håll utkik för i morgon kl. 07:12 i morgon får du svaret..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: