Vår gröngula kalender – Lucka 10

Dags att öppna lucka tio och se vad den har bjuda på, trevlig andra advent förresten och fortsätt simma lugnt.Min sambo är som bekant inte överdrivet allmänt sport-, eller för den delen särskilt hockeyintresserad. Under den här säsongen har det dock succesivt blivit fler och fler gröngula matcher via C More och på något sätt anar jag nästan ett gryende intresse. Vi är inte riktigt där än, men resan under säsongen tyder på att den gröngula familjen blivit något större. Riktigt kul tycker jag!

Jag bad därför i samband med Timrå-matchen i går att hon kunde plocka ut drömfemman från vårt lag så här långt under säsongen.

Svaret var spontat, – Självklart, ge mig ett par minuter bara!

#19 Farley glad som en spillevink för att komma med i sambons femma. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Säsongens femma så här långt enligt sambon:

#35 Adam Werner

#12 Niklas Pavel, #13 Fredric Andersson – #19 Austin Farley, #24 Tobias Hage, #90 Alex Hutchings

Den självklara frågan blir möjligen varför vi spelar med kaptenen som back och i övrigt bara Pavel, motiveringen var att ”vi behöver en fysisk back” och sedan sved tydligen den där 2+2 borta mot Pantern fortfarande. ”Pukka var med i den ursprungliga uppställningen, men efter den utvisningen får kaptenen Freddan ta hans plats”.

Kedjan möjligen lite oväntad, men samtidigt både genomtänkt och rätt välkomponerad. – Hage är väl han som tekar bäst, sedan både en med klubban till höger och en till vänster. Sedan har väl både Alex och Austin gjort en hel del poäng?

Svårt att säga emot på det, inte sant?

Vem är då favoriten så här långt: – Självklart Adam Werner, utan honom hade det sett ännu sämre ut. Ibland tycker man nästan synd om honom när de ideligen får frilägen eller komma två, tre mot en ensam back.

Var det ett lätt eller svårt uppdrag? – Rätt svårt ändå va, många som varit bra (-ish) så här långt!

Kommentarer, reflektioner eller tankar..? Fältet som vanligt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg både en kommentar gällande kvällens publiksiffra samt ett spel för att krydda säsongens matcher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: