Väntad premiärseger

4-1 mot Boden får ses som en helt OK insats, men jag hade ju tippat en betydligt större seger och visst hade den blivit större om inte en kombination av en fantastisk Bodenmålvakt i Linus Styrman och ett rejält ineffektivt Björklöven lagt sig i.

Matchens behållning var helt klart publiksiffran totalt sett och framförallt publiksiffran i den alltid så underbara Green Devils, som lyckades eldan igång hela hallen framförallt under den tredje perioden. Vill även lyfta Jonnie Karlssons Open-ice tackling. Vilken smäll. Jonas Floberg var pigg och gjorde ett för honom (eller mig) oväntat mål så han fixck grepp på pucken och bröt in på första stolpen. Att han hade det modet hade jag hoppats på, men inte trott. Bra Flobba. Vill inte heller missa tillfället att kommentera det faktum att ikväll var första gången jag sett en matrialförvaltare få matchstraff. Var det sedan lyterkomik när en Bodenspelare i bytet efteråt förstörde sin klubba, men ack… där fanns ingen i båset som snabbt kunde langa ut en ny klubba. Snopet,va?

Kan helt enkelt inte ha varit roligt att ha varit Boden-supporter ikväll, men heder år er som åkt hela vägen. För deras skull hoppas jag att ni var Bodensare bosatta i Umeå, men hur som helst…kul att ni var där. Alltid kul med en motståndarklack.

 Matchfakta hittar du här.

 

  

Passa även på att gå in på norrhockey.se och rösta på matchens spelare i Löven. För er som inte känner till det så kommer man att kunna rösta på bäste Lövare i varje match och de två som fått flest röster vid jul kommer att få spela en All-Star match med de två bästa ur de andra lagen, förhoppningsvis mot ett elitserielag. Rösta här.

 

0 thoughts on “Väntad premiärseger

 • 18 september, 2010 kl. 22:33
  Permalänk

  Det enda som finns att klaga på efter dagens match är ineffektiviteten. Och det för oss osökt in på Floberg, är ju en kanonspelare i Div 1 och skulle också kunna vara en bra allsvensk spelare om han blir mer effektiv – därför gillar jag också dagens inbrytning av honom och hoppas att han tar rakare vägar mot mål i framtiden (snirklar för mycket). Härligt att du och The Sandwich fortsätter blogga – det skapar kontinuitet.

  Svar
 • 19 september, 2010 kl. 13:24
  Permalänk

  Svar till Filip (2010-09-18 21:59)
  Jag upplevde det också som att vår kille inte var i målgården och du bevisar ju att målet var helt riktigt.

  Svar
 • 19 september, 2010 kl. 13:25
  Permalänk

  Svar till TagoMago (2010-09-18 22:33)
  Tack för uppskattningen. Vi kör på oförtrutet, även om The S för tillfället är ur spel pga av datorhaveri, men han kommer tillbaka. ; )

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: