Välkommen Serben!

Otroligt kul att klubben äntligen och till sist kommmit överens med Erik Serben Wikström om ett längre kontrakt. 2+1 börjar vi med och på det sätt man känner Erik är det här säkerligen bara början på en lång era. Tanken är att Serben ska ansvara för J-18 Elit och dessutom tillsammans med Patrik Sundström arbeta med hockeygymnasiet.

Erik har nu hunnit med ett antal både länder och klubbar, kontaktnätet kommer garanterat komma väl till pass i framtiden och jag är enbart positiv. A-laget har inte sparkat igång på allvar i Allettan ännu och såna här positiva signaler känns därför extra viktigt och ger på nåt sätt ett lugn en dag som denna. Klubben har garanterat en framtid, en del av denna stavas S-E-R-B-E-N.. Bloggen är glad i dag och vi firar med lite nationalsång.

+ + +

Förutom Serben presenterade dessutom Johan Engman (Ansvarig för Björklöven Ungdom) i dag Joacim Larsson som utbildningsansvarig inom Löven och för dess ungdomsledare. Kul att klubben börjar resa sig så smått och påbörjat resan tillbaka. Engman har på kort tid presenterat såväl Blixt, Larsson som Serben och signalerna man får är så klart mycket positiva. Sedan är det så klart otroligt viktigt att det kommer in lite nytt blod, en del nya ögon och förhoppningsvis med det en ännu vassare ungdomssektion som på sikt ska kunna fostra och allra helst behålla unga lirare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: