Vad pysslar vi med?

Tittade igenom highlights i morse till frukost (bra start på dagen va?) och känner att jag måste skriva av mig lite.HÄR har du först och främst highlights, så du kan skapa dig en egen åsikt.

Vid BIK Karlskogas ledningsmål direkt i inledningen av highlights gör Kalle Ekelund jobbet ända från sargen in mot mål, men av någon märklig anledning släpper han upp Carl Berglund i slottet och väljer att skottäcka istället. Hade han bara fortsatt sin bevakning i rygg på Berglund hade målet aldrig kommit till. Mellanmjölk. Sen har ju BIK tur där pucken hamnar precis i Fredrik Hettas döda vinkel. När får vi sådan medstuds?

Sen har vi två makalöst bra lägen via Brock Trotter där kryssribban (40 sek in) är i vägen och sen 45 sek in där ribban jäklas. Notera att han skjuter högt kontra hur de övriga skjuter. De skjuter lågt.

55 sek in i highlights blir det en tilltrasslad situation vid båsen och där kommer vår välvilja. Vi ska hjälpa varandra, så kalle Ekelund blir nyfiken att också vara med ock leka och glömmer helt bort sin kille (Marcus Nilsson) som blir helt fri, men som tur är, är Kevin Lindskoug på tårna. Återigen mellanmjölks försvar.

Sen då idiotbytet 1.04 in i highlights där alla fem byter kollektivt vilket BIK utnyttjar skoningslöst. Framförallt i den andra perioden är det av yttersta vikt att välja lägen för byten då man har som längst att byta från egen zon. Regelfel 1A. Kevin blir har fly förbannad men det är inget mot vad han blev sekunder efter klippet där han åkte fram till Lövens bås och skällde så det ekade i hallen vilket gav kvällen största applåd.

2 thoughts on “Vad pysslar vi med?

  • 29 oktober, 2015 kl. 17:45
    Permalänk

    Nu tar vi och kollar i klippet en gång till och ser vad nummer 19 gör, han blir totalt grundlurad av en rutinerad spelare att ta en tackling, som då lägger pucken till en helt fri back som har fritt skottfällt och därför måste 8 an gå i skottäck i stället för att följa sin gubbe. Matchens löv nummer 19 borde ha bänkats efter ett sånt misstag.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: