Vad önskas?

Bloggen är lika taggade som övriga grön-gula över att säsongen dragit i gång på allvar och gläds så klart över att vi nu äntligen spelar om poäng igen. Under silly season, sommaren eller försäsongen har det inte funnits så mycket att skriva om men när nu äntligen pucken är släppt kommer det garanterat bli fokus på både sporten och Löven igen, även om vi alltid kommer göra det på vårt vis. Tro inget annat!

Vi fick en del önskemål på ämnen i Lördags när Löven intog Glaskuben och satte nytt besöksrekord (tot 847 besökare!), i samband med vår road trip till Boden i går fick vi ytterligare värdefull respons. Fortfarande har du som läsare dock chansen, lämna en kommentar över vad just DU vill läsa om.

Bring it on!

+ + +

Bloggen återkommer i kväll med en omfattande sammanfattning över vad vi såg och upplevde i Björknäshallen i går.

0 thoughts on “Vad önskas?

 • 19 september, 2011 kl. 18:04
  Permalänk

  Om löven såklart, gör det du är bra på. 99% av läsarna klickar på din blogg för att läsa om hockey, inte något skit skämt eller någon tråkig rad med skit. Men du skriver läsvärda grejer när du skriver om hockey, så fortsätt med det. ENDAST DET.

  Svar
 • 19 september, 2011 kl. 20:02
  Permalänk

  Jag tycker ni ska fortsätta precis som ni gör. Humorinslagen i bloggen gör den enligt mig bara mer läsvärd. Om ni tar bort de inslagen blir det ju bara ytterligare en ”vanlig” hockeyblogg, och såna finns det ju rätt gott om nu, vilket ni ju redan konstaterat:

  http://blogg.vk.se/loven4ever/2011/09/15/pluss-i-kanten-280383

  Nä, fortsätt som ni gör, våga sticka ut, det ger mer liv till bloggen. Kommer med spänning att följa både er och (givetvis) löven under säsongen 😉

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: