Vad mer har hänt?

Det verkar vara överlag väldigt lugnt på värvningsfronten och så även på ryktesmängden. Utöver att en del lag registrerat in tredjemålvakter så är väl bara den lilla bomben att evigt unge exlövet Per Ledin är klar för Malmö i SHL. Han ansluter till laget under morgondagen. Givetvis jobbigt för Boden som ligger fint till i AllEttan, men man chansade på att plocka in honom med en klausul och han har varit väldigt tydligt att han vill uppåt i seriesystemet. Nu får andra kliva fram, för jag ser gärna min gamla klubb i Hockeyallsvenskans igen. Forza Norrhockeyn.

***

Sen har laget från Norr har velat signa Bodens målvakt Oskar Sehlstedt, men Boden nekade den övergången. Det ska även snackats något om Stefan Steen från Örebro till Skellefteå, som ju gjort ett antal säsonger där uppe varav sju SHL-matcher och ska ha haft ett bra samarbete med målvaktstränare Holm. Även där får vi avvakta och se vad som händer där.

* * *

Vill ni spela på matchen eller någon annan match eller liga eller sport, gör ni det förstås hos vår vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan ovan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: