Vad menar Arto?? Hur tänker Bedros??

FrageteckenI en intervju på hemsidan säger Arto att nu ska spelarna få en ärlig chans att visa vad de går för, i både träning och match. Perfekt och alldeles logiskt, det vore ju minst sagt korkat och idiotiskt att signera Maxim, Anderssson, Törnkvist och erbjuda try out för Forssén och Vikeväinen m.fl. om de aldrig någonsin var tänkt var den slutliga truppen. Arto har hela tiden pratat om att det saknas spets och att han gärna ser två backar och ytterligare två forwards.

Sedan dess har Ville erbjudits en chans och Törnkvist kontrakt. Jag hoppas och tror att några i den nuvarande truppen signerats för att matchas i j-20 eller kanske lånas ut till div 1. Om det nu däremot är tänkt att Törnkvist etc. är värvade för att göra truppen komplett känner man sig konfunderad. I bland känns det nästan som det skrivits ett kontrakt för att det ”ska hända nåt”, men så illa kan det väl ändå inte vara? Vad tänker du, förstår du Artos agerande eller känner du som jag?

+++

Vad gäller Bedros blir jag än mer fundersam. Han säger samtidigt att nu ska det vara full fokus på sporten och ändå ligger budgeten i paritet med den förgående säsongen. Full fokus på sport med en halvfräsch arena, nyasfalterad parkering och tätt (??) tak borde väl innebära större spelarbudget?? Men det är säkert bara jag som missförstått allt och skolkat på för många matemaiklektioner…

Hur känner du inför säsongen? Tror du Bedros drar in pengar så Arto får shoppa lite..??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: