Vad händer nu?

I och med Anders Grönlunds tråkiga sorti börjar det spekuleras i stugorna hur man nu ska formera backbesättningen. Några funderar om Öberg kommer att ta en permanent plats i försvaret eller ska dvärgen Aho lyftas upp från juniorlaget istället för Malm? Nä, när det bränner till så kan man inte börja match in en kille utan erfarenhet av A-lagsmatcher. Malm har redan fått sina chanser och har i mina ögon visat att han inte håller ens i ordinarie ettan.

Jag tror snarare att man ska försöka matcha George Halkidis mer. Det är jag övertygad att han pallar med. Att ge honom 25-30 minuter per match skulle snarare få honom att växa in i spelet än mer. Nu handlar det inte längre om ett socialt expriment utan nu ska de bästa spelarna spela så mycket de bara orkar. Det är nu eller aldrig.

0 thoughts on “Vad händer nu?

 • 18 februari, 2011 kl. 08:25
  Permalänk

  Ja malm har gjort sitt, kan nog va smart med halkidis. Men det skulle va spännande å se Aho där oxå

  Svar
 • 18 februari, 2011 kl. 10:51
  Permalänk

  Jag håller med, Malm e alldeles för dålig för att få fortsätta, nu SKA det bässta spela tills de stupar, inge mer lajande med 3:e å 4:e lina i PP utan nu mosste det produceras poäng å där ingår inte Malm.

  Svar
 • 18 februari, 2011 kl. 11:19
  Permalänk

  Tyvärr så håller inte alls Malm måttet. Öberg eller Aho. Vore kul att se Aho i något byte på Söndag.

  Svar
 • 18 februari, 2011 kl. 19:32
  Permalänk

  Svar till erik (2011-02-18 08:25)
  Då är vi fler erik, jag skrev något liknande efter nån match hyfsat nyligen.. måste vart Piteå. Halkidis håller garanterat i alla specialteams..

  Karln ska eller bör ligga på minst 25 min framöver, men det är ju inte vi som står i båset!

  Svar
 • 18 februari, 2011 kl. 19:37
  Permalänk

  Svar till Jackson (2011-02-18 10:51)
  Hårda ord Jackson.. Som jag minns försäsong och det snack som följde var Malm tänkt till J-20, men med tanke på att vi inte ens hade ett A-lag var det i det omklädningsrummet han fick ställa in trunken.. och på den vägen är det.

  Malm kom in i fel lag vid fel tidpunkt bara, lite som Hedlund i Snowroller. Men det jag absolut håller med om är att de bästa ska börja matchas, problemet lär väl oavsett ha varit att ha hittat.. ”de bästa”? Alltför grått hittills..

  Svar
 • 18 februari, 2011 kl. 19:42
  Permalänk

  Svar till richard (2011-02-18 11:19)
  Har du följt juniorerna richard..? Jag är absolut spänd på Aho, men har inte ens sett juniorena.. Om Jensa haft tanken, borde inte Aho ha prövtas tidigare då?

  Har man inte ens testat grabben under vanliga ettan eller Allettan känns det kanske lite starkt att kastas in i ett PO eller eventuell kvalserie.. eller så är det precis det som borde göras? Finns knappast nåt att förlora..

  Oavsett så är morgondagens Björklöv alla dar i veckan Aho!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: