Vad händer nu?

Läget känns ju inte direkt ljust ut med Jussi Heikkinen, Aki Heino, Jens Ledin och Thomas Selstedt borta för lång tid framöver. Det pratas om att klubben eventuellt tvingas värva för att klara slutdelen av säsongen och det kanske är det enda rätta just nu. Tabelläget ser rent ut sagt för jävligt ut och så lär det nog fortsätta.

Hur positivt man än vill tänka så kommer kampen att undvika kval nedåt fortsätta säsongen ut och därför bör vi nog fylla på med vad man nu kan hitta på marknaden och gvietvis efter hur mycket pengar vi har att värva för. Frågan är väl vilken spelare i hyfsad klass vill få till ett lag i Lövens läge. Man kan väl säga så här. jag hade inte velat vara i Artos förhandlingsläge. Hade dock tabelläget varit lite gynnsammare hade vi haft ett ypperligt tillfälle att låta flertalet juniorer fylla upp luckorna, exempelvis backarna Tobias Ternelius och Jesper Eriksson samt Marcus Jonsson, Marcus RindestigJoakim Thörnqvist och Pontus Johansson på forwardssidan, en sk. Babyleafs med andra ord. Ett bra och billigt alternativ är att låna in Fredrik Strand från Lycksele eller "gud förbjude" Johan Bergmark. Bägge är igång och behöver liten inkörstid.

+++

Förresten, någon som vet om Duane Harmer lirade till sig ett kontrakt med Rosenborg?

0 thoughts on “Vad händer nu?

 • 5 januari, 2010 kl. 17:40
  Permalänk

  Nu när Jesse är borta så är det väl troligt att man vill ha loss pengar för att värva ett par billigare spelare, kan det vara någon back eller två samt någon pålitlig arbetsvillig forward med hjärta(läs Bergmark). Tycker dock att Arto gjort sitt som sportchef, finns inte många värvningar som leverat i år, utom Wikström som kom tillbaka i efterhand.

  Svar
 • 5 januari, 2010 kl. 17:52
  Permalänk

  jag tycker dom ska slänga in bergmark! han är en spelare med hjärta och är på rätt ställ vid rätt tillfälle!

  Svar
 • 5 januari, 2010 kl. 19:50
  Permalänk

  Patrik & peter, tror det finns många fler som vill se Bergmark i rätt tröja igen.

  Återstår att se i fall att killarna (R2 och Johan) kan komma överens. Tror t.o.m. R2 nu inser vilken nytta Bergmark hade gjort, bästa värvningen han gjort hittills är ju Wikström från Lycksele.

  Men jag vill bara spela av säsongen så billigt som möjligt. Inga panikvärvningar i tron att vi säkrar kontrakt med en ny Pasi Petriläinen eller en Chris Marinucci. Ungt och billigt, helst lite hjärta för klubben också.. alls inte fel med juniorer!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: