Vad händer i laget?

Många tror att det inte händer något inom laget, liksom vi för ett tag, men bloggen kan nu berätta om att Håkan Wirtala i alla fall börjat tala med den befintliga truppen. Daniel Wälitalo berättar: – Jo, jag har snackat lite med Wirtala, men han inväntar ju budget osv så inget konkret än. Han har börjat ta kontakt så det är bra och ingen annan klubb med i bilden än. Får se vad som händer här närmaste veckorna… Får Daniel drömma så vill han  givetvis uppåt i seriesystemet.– Ja, man vill spela så högt upp i systemet som möjligt, så det är ju målet, hehe. Men om exempelvis Sundsvall skulle höra av sig då? – Väldigt svårt att svara på. men det hade helt klart varit intressant, men man måste ju alltid väga och resonera om just det är rätt väg att gå… men helt klart så hade det lockat.  Då skulle du inte bli populär. – Hehe nä så är det ju. Alltså stannar du och så går vi upp nästa säsong (utan att ha det som mål givetvis). – Ja det hade ju varit grymt magiskt. Vi får bygga ett bra lag nu. Jag ska inte förhasta mig att skriva på för någon klubb.

 Även Oscar Molin har hört från Wirtala.– Jo, Håkan ringde mig häromdagen för att kolla läget, men berättar även att andra klubbar visat intresse, men vilka det är vill oascar hålla för sig själv än så länge, men berättar att det rör sig både om både allsvenska och division 1 klubbar. Oscar är positiv till Björklövens möjligheter till avancemang framöver. – Det vore dumt att ge upp…kolla bara på Växjö. Allt är möjligt…med rätt människor på rätt plats och en stad som ställer upp så kommer det att gå.

Ytterligare en som hört från klubben är Jimmy Andersson. – Jo, jag har pratat lite Wirtala på telefon, säger Jimmy. Om någon anna klubbhört av sig säger Jimmy skämtmässigt: – Agenten som har pratat, mest NHL-klubbar,haha, men inget konkret.

En dröm, tillika ett hiskeligt långskott är Alexander Sundström, vars kontrakt gått ut med Brynäs. Hur blir det med honom?  – Ja du, jag vet inte än, får se hur det blir. Har fått erbjudande från brynäs och ska träffa dom i veckan. Om alternativa klubbar fins i bilden säger han: Nja, lite smågrejer bara, ganska lugnt än så länge.Löven ses ju givetvis som ett enormt lågskott, men OM de skulle komma med ett bra upplägg, skulle det kunna vara ett alternativ? – Näe, så länge dom nu tyvärr spelar i div 1 så känns det inte som ett alternativ i dagsläget, tyvärr, men samtidigt ger inte Alex upphoppet för Löven. – Nä, det gäller bara att dom får ordning och reda i skutan och bygger långsiktigt och har tålamod då kommer det ordna sig. Umeå ÄR en hockeystad med grymt mycket lövenhjärta!

Alltså är det bevisat. Det händer saker inom Löven. Kan vi ge dom arbetsro nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: