Vad hände?

Björklöven förlorar premiärmatchen i årets hockeyallsvenska med klara 4-1 borta mot Mora. Resultatmässigt kanske inte mycket att säga om, men frågan man ställer sig är vad som egentligen hände i inledningen? För att använda ett Wikegårdskt uttryck: Smackibånk! Sen var det över. 0-3 efter 6.54 och sen var det roliga över. Den instinktiva känslan slängde mig snabbt tillbaka till fjolårssäsongen och dessa otaliga ångestskapande matcher, matcher där laget var totalt handlingsförlamat.

Nu har jag inte sett dagens match och har lovat mig själv att inte måla fan på väggen…än. Dock genomled jag första perioden på lokal dalaradio och där var de inte nådiga mot vårt kära gröngula lag. Nu vet jag inte vad jag ger för Abris åsikter egentligen, kanske han fortfarande är bitter sedan vår egen orförande Hassy Edlund sänkte honom  på 80-talet med sin fruktade bössa. Nä, jag säger som min gamla farmor, en snorkråka gör ingen förkylning och hoppas att detta bara var en fis i världsrymden och att morgondagen bjuder på bättre "väder".  Ser det inte bättre ut om Sundsvall på Lördag, ja då ska jag börja oroa mig.

0 thoughts on “Vad hände?

  • 16 september, 2009 kl. 22:14
    Permalänk

    Hur såg tipsen ut då, har du kvar biljetten så vi får utlysa en ny tävling?? ..inte var det någon som kunde var så här pessimistisk innan nedsläpp!!?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: