Vad hände egentligen ikväll?

Ikväll fick man sig många,många frågetecken och tyvärr väldigt få svar.

Vi har egentligen gjort en bra försäsong, men ikväll fick man sig verkligen en funderare och en möjlighet att se tillbaka. Ifjol var vår starka del i matcherna den tredje perioden. Om vi tittar tillbaka så kan man fråga sig om vi gjort en godkänd tredje period på försäsongen? Mot Skellefteå var vi utspelade trots en bra start, samma sak i bägge matcherna mot Modo och Timrå borta var ingen vacker syn 5-1 segern till trots. Kvällens insats var tveklöst med värsta man sett detta lag prestera och ordet pinsamt är smickrande i alla dess former.

Vart tog farten från den första perioden vägen? En period där 3-0 hade varit mer rättvisande än de 1-0 det stod på tavlan. Istället tappar vi greppet allt eftersom och att behöva bevittna den tredje perioden var verkligen smärtsamt. Tappade vi ödmjukheten? Trodde vi att vi var så mycket bättre i den första perioden att man kunde ställa in en skridsko resten av matchen? Visst säger man att ett dåligt genrep ger bra premiär, men det här gjorde mig faktiskt riktigt orolig. Visst har vi en match kvar, den mot Piteå på lördag, men jag räknade detta som den egentligt sista pga av hockeyallsvenskt motstånd.

Vad tycker du som läsare? Ska vi bara luta oss tillbaka och tro att det var en dagslända eller ska vi vara orolig?

10 thoughts on “Vad hände egentligen ikväll?

 • 3 september, 2015 kl. 21:40
  Permalänk

  Vi får väl skylla på domaren.HAHA.Nä det var verkligen ett bottenapp men ett lärorikt.
  Vi slutade helt enkelt spela men vi får rida på spelet från förstaoch lära av misstagen.
  På lördag är den bästa perioden den tredje.Ett måste

  Svar
  • 3 september, 2015 kl. 22:00
   Permalänk

   Jo, han hade vi ju med oss i första och då borde vi ha avgjort. Nu får vi hoppas att killarna verkligen lär sig av detta. Dock är det oroande att vi inte spelat en riktigt bra tredje period i år.

   Svar
 • 3 september, 2015 kl. 21:52
  Permalänk

  Fasiken, gav mitt svar på förra rubriken:)

  Svar
 • 3 september, 2015 kl. 22:30
  Permalänk

  Det kändes redan i andra att dom slutade spela i princip.. Dom borde ju ha lärt sig eftersom samtliga tredjeperioder har varit usla. Man kan köpa att det ser illa ut i början av försäsongen, men nu börjar ju snart säsongen och tyvärr så sätter sig säkert sånt här i skallen.
  I varje match har man fått hybris och trott vi ska vinna med 8-0 när första är spelad och nu står man där förvånad och orolig..
  Det positiva är väl att det ser ju ändå bra ut första 20. Nu gäller det att lösa sista 40 bara!

  Svar
 • 3 september, 2015 kl. 22:38
  Permalänk

  Det jag är orolig och fundersam över är att vi även i år verkar ta så många fullständigt onödiga och konstiga utvisningar likt förra säsongen. Det tar på krafterna att spela BP och det ger motståndarna momentum att ta över matchen. Gillar verkligen inte detta. Dessutom sprider sig oftast irritation bland övriga laget när spelare tar korkade utvisningar och då tappar man fokus. Detta måste ta slut. Nu såg ju inte jag matchen och den första perioden var tydligen riktigt bra. Då får man ta med sig det till kommande matcher. Jag köper inte riktigt att man använder sig av att göra det enkelt och skylla på att det bara är en träningsmatch. Detta var den 6:e matchen nu och skillnaden på nivån mellan perioderna får inte vara så stor. Hoppas och tror att grabbarna snackar igenom detta och visar redan på Lördag att det var en engångsföreteelse. Kom igen nu Löven.

  Svar
 • 3 september, 2015 kl. 23:06
  Permalänk

  HAHAHA asså jag blir på riktigt irriterad! (mest på ni som driver bloggen). Ni bör väl veta att de finns tur i sporter? domare som kompenserar för gamla utvisningar? Björklöven va bättre och förtjänade att vinna…eller rent utav stänga i första perioden men så blev inte fallet då det studsade stolpe ut för björklöven och stolpe in för asplöven! Ni måste börja använda eran hjärna folket och tänka på vad ni skriver…för tro mig en eller annan spelare läser garanterat inlägg från vk och den här bloggen!

  Jag älskar folk som säger att det inte finns något som tur i sport, de är inga maskiner RETARDS! -.-

  Svar
  • 4 september, 2015 kl. 09:31
   Permalänk

   Tobias, eller Tobbe som är ditt nick på den andra bloggen

   Björklöven var bättre i första halva andra, sen var Asplöven bättre. Asplöven hade bättre effektivitet och Björklöven gjorde inte jobbet. Tur förtjänar man. Den här matchen handlar noll och intet om tur eller otur.

   Sen undrar jag om du får skriva på nätet för din Mamma och Pappa. Du verkar inte ha kommit upp i tonåren ännu om jag ser hur du uttrycker dig.

   Löven4ever bloggen drivs av entusiastiska och hängivna fans. Passar det inte dig hur de utrycker sig så tycker jag att du ska sluta läsa. Läs VKs blogg istället. Den kommersiella bloggen som drivs av anställda på VK som är journalister som inte kan stava (visst mått av ordblindhet) och exempelvis alltid har fel femmor på träningar. Sen vad gäller det faktum att de som skriver är anställda på VK. Det är ju därför som inte Erik Åström skriver något alls nu under sin föräldraledighet, för han får inte betalt. Dessutom skulle säkert Försäkringskassan ha frågor om han gjorde det.

   Under sommaren har Löven4ever gett oss nyhetstörstande fans otroligt mycket. VK har gett oss i princip inget, och när de gjort det har de varit 100 mil efter Löven4ever. Tycker det är helt rätt att VKs blogg får pikar när de ger sken av att vara ”först” med nyheter när de i själva verket sitter på läktaren.

   Svar
   • 4 september, 2015 kl. 10:52
    Permalänk

    VÄLDIGT bra skrivet.

    Svar
    • 4 september, 2015 kl. 10:53
     Permalänk

     Av Canoah alltså.

     Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: