Vad är ett snyggt mål?

Varje vecka utser HockeyAllsvenskan veckans mål och i den gångna veckans omröstning finns ett mål från Björklöven med.

 

Det är Björklövens 2-0 mål av Mattias Granlund som denna vecka tävlar mot Johan Porsberger och exlövet Lucas Sandström och när det gäller att tävla snygga mål så är det lite som att tävla i musik. Vad är ett snyggt mål och vad är bra musik? Jag gillar Thåström medan andra gillar Jockiboi. Det är alltid upp till betraktaren att avgöra. Gillar du en häftig dragning är Porsberger ditt val, gillar du hellre ett välriktat skott med en finurlig dropp faller ju rösten på Sandström och gillar du en mål ur skolboken hur du gör ett snabbt effektivt mål är ju valet Granlund. Sen kan jag tycka att den som väljer ut målen inte alltid faller i god jord hos mig. Jag hade ju med fördel sett att Jacob Petterssons 3-0 mot Västerås igår kommit med. Snacka om kliniskt avslut och inte helt olikt sin namne Elias Pettersson i Vancouvers mål mot LA Kings i helgen. Liksom, ”ger du mig ytan och läget så skyll dig själv”. De har liksom samma blick. Aldrig en sekund att de tittar vart de har pucken. Den är redan klistrad på bladet och lämnar bara för ett skott i krysset eller en eminent passning. Även Petersons mål mot AIK kunde gott kommit med. Andra tycker säkert att andra mål var snyggare, men nu är det dessa här och vill du se målen och även rösta på förra veckans snyggaste mål så gör du det HÄR.

Frågan jag ställer idag är, vad är ett snyggt mål för dig? Skriv en kommentar…

Även om Jacob Peterson inte kom med sina mål så kom han med i veckans lag. Inte en dag för tidigt, karln är ju fullständigt underbar att se med pucken. Klicka på bilden nedan för att höra Mike Helbers motivering kring veckans femma.

 

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Vad är ett snyggt mål?

 • 27 november, 2018 kl. 17:29
  Permalänk

  Ett snyggt mål?
  Svår fråga egentligen, som du konstaterar.
  Ett snyggt mål är ju ett mål med tanke bakom, inte bara när pucken slängs på mål med en förhoppning om mål.
  En tanke bakom, när pucken går som på ett snöre mellan spelare och resulterar i öppet mål, är snyggt.
  En prestation, när en spelare gör bort motståndare för att själv måla eller ge medspelare möjligheten, är snyggt.
  Även ett mål lik Pettersons kanonskott är en prestation.

  Svar
 • 28 november, 2018 kl. 07:00
  Permalänk

  Alla löven mål är snygga!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: