Vad ända in i hela h-e?

Normalt vaknar jag en lördag omkring 9.30, nästan som om jag hade en väckarklocka i kroppen som säger:- Vakna nu för fan, barnen vill ha frukost. Imorse vaknade jag redan 07:45 och kunde fan i helvete vaka om. Som om kroppen ville säga mig någonting. Medan jag ligger där och försöker intala kroppen: – Somna om, jag ska på fest i eftermiddag med femkamp innehållande en hockeymatch. laserdome m.m. Måste få mer sömn. Lögn i helsike. 5 minuter senare sms:ar en kollega: "Läs 326 på Text-tv". Jag säger som Fred Asp när han kommer hem från La Fontana och finner att illern Göran har haft fest med sina polare från Skanens terrarium: – Jag börjar ana oråd.  Anfaller tv:n och möts av rubriken"BJÖRKLÖVEN I EKONOMISK KRIS". Vad ända in i h-e? Är det dags nu igen? Hade inte det där tåget gått? När ska den här klubben lära sig? Hur fan kan det här bara komma från klarblå himmel? Man har ju förstått att det skulle bli ett minus år efter den gångna säsongens debakel, men konkurshot? Jag hade känslan att man sakta men säkert vunnit över många tvivlare, för sådana har med rätta funnits under åren av misskött förening. Även om man skulle klara av detta hot, vem tror på varumärket Björklöven efter det?

Jag skulle vaka med glädje idag, men vaknar med bestörning av det jag älskar mest. Någon som kanske snart inte finns.

0 thoughts on “Vad ända in i hela h-e?

 • 27 mars, 2010 kl. 10:26
  Permalänk

  Det är bara att lägga ner Löven och satsa på Teg, dom har säkert bättre ekonomer som inte ser att det är bara att köra på tills pengarna tar slut.

  Svar
 • 27 mars, 2010 kl. 11:29
  Permalänk

  Jag vaknade med en ok känsla i kroppen idag. Satt på kaffe, slog på datorn, sitter och sippar på kaffet och läser Aftonbladet. En bild av det vackra gula och gröna Löven emblemet, men vad står det under bilden???

  ”Anrika Björklöven hotas av konkurs”

  Utan att överdriva så stoppade hjärtat att slå ett tag. Kroppen fylldes av en obehagskänsla, och jag ville bara gråta! På fullaste allvar.

  Ska det ta slut nu? Det finns inte i min vildaste fantasi att det skulle ske.
  Vad kan vi supporters göra? Anordna en insamling, låt oss som VILL hjälpa klubben med det lilla vi kan! (passning till Balticgru)

  Svar
 • 27 mars, 2010 kl. 12:41
  Permalänk

  Svar till B.B

  Visst är det hemskt? Jag känner mig helt nere och energilös efter beskedet i går natt. När ska man få bli glad och stolt över Björklöven igen?

  Till Gunnar

  Jag förtår inte er som skriver såna kommentarer så typiskt negativ som bara en umeåbo kan bli! Jag skulle inte vilja byta och börja kolla på Teg istället för Björklöven. Har följt Björklöven sen jag var liten och något annat svenskt lag finns inte i mitt hjärta.

  Hoppas vi kan lösa det här och gå vidare stärkta….

  Svar
 • 27 mars, 2010 kl. 13:47
  Permalänk

  Efter att ha pratat med diverse bekanta om detta katastrof besked så måste jag säga att en lite strimma hopp har börjat infinna sig.

  Den generella känslan är att det som hänt med Löven är overkligt på många sätt. MEN, jag säger det igen, MEN, de allra flesta har vänt detta negativa till något positivt.

  Nu MÅSTE Balticgruppen kliva in och ta ansvar för Umeås och välbefinnande. Vad jag förstått så var argumentet från Balticgruppen för att donera 100 miljoner till universitetet ”att det som är bra för Umeå universitet är bra för Umeå och därigenom också för Balticgruppen.”
  Rädda Björklöven!!!!

  Svar
 • 27 mars, 2010 kl. 15:29
  Permalänk

  Vaknade av att tidningen damp ner 05.35 å gick och hämta den för att kunna läsa i sängen när ja somnat om och vaknat runt 9 men kollade första sidan och ja hjärtat börjar pumpa och kan icke somna om utan ligger å grubblar.
  Detta måste lösas på nåt sätt finns bara ett lag i mitt hjärta å de är löven!

  Svar
 • 29 mars, 2010 kl. 08:05
  Permalänk

  Svar till Helmer (2010-03-27 15:29)
  Någon frågade om det svider i Lövenhjärtat. Svaret är väl snarare att den känns som öppen hjärtkirurgi…utan bedövning!

  Svar
 • 29 mars, 2010 kl. 08:08
  Permalänk

  Svar till B.B (2010-03-27 13:47)
  Visst hade med det på känns att det var akllvarlig, men så illa? jo, är det overklig. Balticgruppen? De brukar ju inte satsa om de vet inte att de får avkastning och vem tror att Löven kommer att generera?

  Svar
 • 29 mars, 2010 kl. 08:09
  Permalänk

  Svar till Gunnar (2010-03-27 10:26)
  Gunnar: En klubb är inte som ett par kallingar. Även om du inte gikllar LÖven, så kan du väl ha försåelse att andra gör det? Vi önskar inte Teg i rännstenen utan är ju villig att satsa pengar i klubben.

  Svar
 • 29 mars, 2010 kl. 08:11
  Permalänk

  Svar till B.B (2010-03-27 11:29)
  Vi får verkligen hoppas att hela Umeå samlas kring laget. Jag vet att Löven misskötts i många år och det kan vara mycket begärt, men Löven är viktigt för Umeå.

  Svar
 • 29 mars, 2010 kl. 08:13
  Permalänk

  Svar till Hmmm (2010-03-27 12:41)
  Vi måste bara lösa detta. En vinter utan Löven är som… som… finns fan ingen liknelse.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: