Vackert Stålnacke!

Sillyn rullar på och med två klara namn gäller det att ta till varje knep som finns, en som har otroligt bra koll på Div 1 och vilka som är på väg bort eller tillbaka är Jimmy Stålnacke som bloggar på NSD. För att kolla det senaste och vad han egentligen trodde runt Tornberg tog vi ett snack helt enkelt.

Tjena Jimmy, bra summeringen av lagen nyligen! Verkar som sagt att några sportchefer har lite jobb kvar..

– Tjena, ha ha.. ja inget sommarlov där inte.

Hur ligger det till egentligen, jobbar du på NSD och fuskar med hockeyn eller är det tvärt om? Sedan undrar vi så klart ifall du kommer lira 10/11 eller om du ska coacha?

– Jag jobbar på NSD vid behov under vintern och sen nu hela sommaren. Det verkar bli coach, men jag har inte helt bestämt mig än..

Jag förstår det känns pirrigt med Löven, lättare att stå i båset och säga hur andra ska göra?

– Precis. Jag är verkligen rädd för Lövens breda trupp…

Sant den är inte så bred ännu, men vi är inte klara än heller.. klart du är skraj.

– Löven blir bra men med 2 man klara i juli och 2 millar i lönebudget går man inte upp direkt. Men laget kommer gå långt.

Finns väl fortfarande killar kvar? Kart vi kommer ha ett bra lag. Vad tror du egentligen runt Tornberg, på gång till Löven eller är han redan klar för Asplöven?

– Inte klart men säkert nära eftersom det blossar upp så här…

Även om du inte darrar för Löven (eller erkänner?!) så borde väl intresset och status på serien kunna höjas med vårt namn, vi har just nu svårt att behålla juniorerna från stan. Hur ser du på det?

– Hade jag varit 20 bast och på väg uppåt i karriären, men inte etablerad i allsvenskan, hade jag alla dagar i veckan varit intresserad av att spela i Björklöven. Jag var i Globen när laget mötte Hammarby. Säsongen 04/05 vill jag minnas. Det var ett ödsligt Globen så när som en sektion på ena kortsidan – där stod Green Devils. Det var mäktigt och första gången jag kom i kontakt med Lövens trogna supportersskara. Att få ha dem i ryggen, spela i de anrika tröjorna och ha den kulturen runt om sig måste vara en dröm som spelare.

Otroligt vackert Jimmy, den var inte dålig. Vi får hoppas någon till känner på samma sätt. Tack så länge, Jimmy!

– Tror inte bara det är jag som känner så, vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: