V75 till förmån för Supporterspelaren 19/20

Under veckan börjar väl kanske lönen trilla in och till helgen är det travfest på Solvalla med bl.a. Elitloppet. Bloggen tänker som vi gjort tidigare när det varit insamling till en Supporterspelare, utöver fler tänkta aktioner, försöka bidra genom att förhoppningsvis sätta sjuan i V75 på lördag.

I dag alltså lite drygt 313 000 kr enligt insamlingens hemsida (länk) och vi hoppas kunna ge insamlingen en extra skjuts efter travtävlingarna på Solvalla. Vi kommer som vi gjort tidigare att dels vara aktiva själva, men även ta hjälp av annat riktigt kunnigt hästfolk och fler inbitna travfantaster för att vårt system ska ha så stor chans på potten som bara är möjligt.

Kommer vi få någon gröngul legend att fronta vårt system så kommer vi så klart att presentera henne eller honom här på bloggen.

Bloggens förhoppning och tanke är att ni swishar valfritt bidrag för systemet till nr 070-517 34 76 och här kommer spelstopp att bli eller ”hesa fredrik” att ljuda på lördag kl. 12:00. Det helt enkelt för att vi rent praktiskt ska hinna sätta ihop ett system och även i god tid innan loppen hinna kommunicera ut det till er alla som bidragit.

Märk gärna er inbetalning V75 så vi vet att den avser ett bidrag till just travsystemet.

Vi kommer även att lotta ut en del priser till alla som bidrar till systemet, ett pris vi kommer lotta ut blir bl.a. ett PT-pass från PML fitness för er som skänker 200 kr eller mer. Varje 200 kr ska i det sammanhanget ses som en lott, 400 kr till systemet ger två lotter osv.

Vi kommer även lotta ut två platser till lunchträffen med den kommande Supporterspelaren 19/20 för er som bidrar med minst 100 kr. Varje 100 kr i bidrag ska i det sammanhanget ses som en lott, 200 kr till systemet ger två lotter osv.

Vi kommer även frekvent under veckan att uppdatera med aktuell summa och hur stort vårt gröngula system kan bli i aktuell stund för att ni ska veta att många fler bidragit till vårt system.

Sedan tänker vi oss att vi kan få kommentarer som ”Varför satsa en slant i ert system än att direkt bidra till Supporterspelaren 19/20 med ett direkt bidrag?” 

Svaret där är väl helt enkelt att varje direkt bidrag till insamlingen så klart är fullt motiverad, men det här initiativet ska väl mer ses som ett komplement och en annan möjlighet. Då en möjlighet att vi tillsammans kan samla ihop en bra summa till ett rejält system som förhoppningsvis kan ge ett än större bidrag till Supporterspelaren 19/20 när kusarna korsar mållinjen på lördag.

Vi ska tillsammans med er fans förvandla en sten till diamant med Per Kenttäs magiska fingrar!

Men alla bidrag till systemet, stora som små tas tacksamt emot och alla bidrag ska alltså swishas till 070-517 34 76, allra senast lördag den 25 maj kl. 12:00.

Hjälp oss gärna sprida detta inlägg så att vi gemensamt förhoppningsvis (vid travvinst på lördag) kan ge ett djäkla tillskott till insamlingen.

* * *

Sedan pushar vi så klart även för den rena insamlingen till den gröngula Supporterspelaren 2019/20.

Vi kommer även sporadiskt att uppdatera hur insamlingen så här långt gått. Klicka på länken för att komma till insamlingen.

– Jobba, jobba.. jooobah!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “V75 till förmån för Supporterspelaren 19/20

  • 19 maj, 2019 kl. 10:31
    Permalänk

    Hoppas ni kan dra in en jackpott på massa miljoner. Då kan vi köpa ut en handfull spelare och resten får PK leka med.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: