V75 till förmån för jubilaren!

Under veckan fyller som bekant Björklöven 50 år, på sajten Löven4Ever kommer vi därför som vi gjort vid några tillfällen försöka ge jubilaren en fin present genom att förhoppningsvis sätta sjuan i V75 på lördag.

Vi kommer som vi gjort tidigare vid denna typ av spel att dels vara aktiva själva, men även ta hjälp av annat riktigt kunnigt hästfolk och fler inbitna travfantaster för att vårt system ska ha så stor chans på potten som bara är möjligt. Tanken på att göra ännu ett system kommer för övrigt från några av er läsare, självklart tycker vi det passar riktigt bra nu när Björklöven fyller 50 år.

Kommer vi få någon gröngul legend att fronta eller bidra till vårt system så kommer vi så klart att presentera henne eller honom här på sajten.

Bloggens förhoppning och tanke är att ni swishar valfritt bidrag för systemet till nr 070-517 34 76 och här kommer spelstopp att bli eller ”hesa fredrik” att ljuda på lördag kl. 14:00. Det helt enkelt för att vi rent praktiskt ska hinna sätta ihop ett system och även i god tid innan loppen hinna kommunicera ut det till er alla som bidragit.

Märk gärna er inbetalning V75 så vi vet att den avser ett bidrag till just travsystemet.

Vi kommer även frekvent under veckan att uppdatera med aktuell summa och hur stort vårt gröngula system kan bli i aktuell stund för att ni ska veta att många fler bidragit till vårt system.

Men alla bidrag till systemet, stora som små tas tacksamt emot och alla bidrag ska alltså swishas till 070-517 34 76, allra senast lördag den 16 maj kl. 14:00.

Hjälp oss gärna sprida detta inlägg så att vi gemensamt förhoppningsvis (vid travvinst på lördag) framöver kan ge jubilaren en fin present och ett fint tillskott till kommande säsongs spelarbudget.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

4 thoughts on “V75 till förmån för jubilaren!

 • 12 maj, 2020 kl. 10:54
  Permalänk

  Suveränt, skitkul. Antar att systemet läggs ut här på Lördag för oss som följer sändningen. Bra jobbat.👍👌💚💛

  Svar
  • 13 maj, 2020 kl. 06:51
   Permalänk

   Självklart om vi under veckan följa upp insamlingen och avsluta med att lägga ut raden så fort den är klar. 🙂

   Svar
 • 12 maj, 2020 kl. 20:12
  Permalänk

  Mycket bra initiativ och spännande vecka med att följa och se utfallet till helgen

  Svar
 • 13 maj, 2020 kl. 10:23
  Permalänk

  Grymt roligt intiativ!
  Swishat och blir spännande att följa
  Vore mäktigt med storvinst till Löven 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: