V75 till förmån för #fyllhallen

Under veckan pågår som bekant finalserien och kampanjen #fyllhallen, på sajten Löven4Ever kommer vi därför som vi gjort vid några tillfällen försöka ge ett extra tillskott i den kampanjen genom att förhoppningsvis sätta sjuan i V75 på lördag. För övrigt dessutom passande jackpot och travet körs på Umåker.

Foto: Lucas Norlin

Vi kommer som vi gjort tidigare vid denna typ av spel att dels vara aktiva själva, men även ta hjälp av annat riktigt kunnigt hästfolk och fler inbitna travfantaster för att vårt system ska ha så stor chans på potten som bara är möjligt. Tanken på att göra ännu ett system kommer för övrigt från några av er läsare, självklart tycker vi det passar riktigt bra nu när kampanjen pågår och att alla tillskott öronmärks till kommande säsongs spelarbudget.

Kommer vi få någon gröngul legend att fronta eller bidra till vårt system så kommer vi så klart att presentera henne eller honom här på sajten.

Bloggens förhoppning och tanke är att ni swishar valfritt bidrag för systemet till nr 070-517 34 76 och här kommer spelstopp att bli eller ”hesa fredrik” att ljuda på lördag kl. 14:00. Det helt enkelt för att vi rent praktiskt ska hinna sätta ihop ett system och även i god tid innan loppen hinna kommunicera ut det till er alla som bidragit.

Märk gärna er inbetalning V75 så vi vet att den avser ett bidrag till just travsystemet.

Vi kommer även frekvent under veckan att uppdatera med aktuell summa och hur stort vårt gröngula system kan bli i aktuell stund för att ni ska veta att många fler bidragit till vårt system.

Men alla bidrag till systemet, stora som små tas tacksamt emot och alla bidrag ska alltså swishas till 070-517 34 76, allra senast lördag den 15 maj kl. 14:00.

Hjälp oss gärna sprida detta inlägg så att vi gemensamt förhoppningsvis (vid travvinst på lördag) framöver kan ge kampanjen #fyllhallen ett rejält bidrag och ett fint tillskott till kommande säsongs spelarbudget. Detta är väldigt viktigt oavsett serietillhörighet.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “V75 till förmån för #fyllhallen

  • 10 maj, 2021 kl. 20:17
    Permalänk

    Jättekul. Har såklart swishat ett bidrag.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: