V75-system till förmån för Supporterspelaren

Till helgen väntar som bekant dubbel-trav på Umåker med V64 på fredag och V75 på lördag. Bloggen tänker som vi gjorde förra gången det var insamling till en supporterspelare försöka bidra genom att förhoppningsvis sätta sjuan på lördag.

Här kommer vi återigen ta hjälp av riktigt kunnigt hästfolk och inbitna travfantaster för att vårt system ska ha stor chans på potten som bara är möjligt.

Bloggens förhoppning och tanke är att ni swishar valfritt bidrag för systemet till nr 070-5173476 och här kommer spelstopp att bli eller ”hesa fredrik” att ljuda på lördag kl. 12:00. Det helt enkelt för att vi tillsammans med systemmakarna rent praktiskt ska hinna sätta ihop ett system och även i god tid innan loppen hinna kommunicera ut det till er alla som bidragit.

Märk gärna er inbetalning V75 så vi vet att den avser bidrag till travsystemet.

Vi kommer även tävla ut en del priser till alla som bidrar till systemet, men helt klart iaf är de fem första som sätter in minst 100 kr får en gröngul halsduk som vår partner Jobline skänkt. Vi kommer även frekvent under veckan att uppdatera med aktuell summa och hur stort vårt gröngula system är i aktuell stund för att ni ska veta att många fler bidragit till vårt system.

Sedan tänker vi oss att vi kan få kommentarer som ”Varför satsa en slant i ert system än att direkt bidra till Supporterspelaren 17/18 med ett bidrag?”

Svaret där är väl helt enkelt att varje direkt bidrag till insamlingen så klart är fullt motiverad, men det här initiativet ska väl mer ses som ett komplement och en annan möjlighet. Då en möjlighet att vi tillsammans kan samla ihop en bra summa till ett rejält system som förhoppningsvis kan ge ett än större bidrag till skägget med god plösföring när kusarna korsar mållinjen på lördag..

Men alla bidrag till systemet, stora som små tas tacksamt emot och alla bidrag ska alltså swishas till 070-5173476, allra senast lördag den 22 april kl. 12:00.

Hjälp oss gärna sprida detta inlägg så att vi gemensamt förhoppningsvis (vid travvinst på lördag) kan ge ett djäkla tillskott till insamlingen.

* * *
Sedan fortsätter vi så klart även pusha för den rena insamlingen den gröngula Supporterspelaren 2017/18 – Tillsammans spetsar vi Fagervalls armé, vi sponsrar skägg med god plösföring.

Och även då att fortsätta uppdatera hur insamlingen går. Länk till inlägget och klicka på bilden nedan för att komma till insamlingen.

– Jobba, jobba.. jooobah!

One thought on “V75-system till förmån för Supporterspelaren

  • 20 april, 2017 kl. 13:24
    Permalänk

    Är Johan Edlund en av travfantasterna som ska hjälpa till? 😀

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: