V75-system till förmån för Supporterliraren 18/19!

Under veckan trillar lönen in och på lördag är det jackpot på V75. Bloggen tänker som vi gjort tidigare när det varit insamling till en supporterspelare försöka bidra genom att förhoppningsvis sätta sjuan på lördag.

I går alltså lite drygt 175 000 kr enligt insamlingens hemsida och vi hoppas kunna ge insamlingen en extra skjuts efter travtävlingarna på Solvalla. Vi kommer som vi gjort tidigare att dels vara aktiva själva, men även ta hjälp av riktigt kunnigt hästfolk och fler inbitna travfantaster för att vårt system ska ha stor chans på potten som bara är möjligt.

Bloggens förhoppning och tanke är att ni swishar valfritt bidrag för systemet till nr 070-517 34 76 och här kommer spelstopp att bli eller ”hesa fredrik” att ljuda på lördag kl. 12:00. Det helt enkelt för att vi rent praktiskt ska hinna sätta ihop ett system och även i god tid innan loppen hinna kommunicera ut det till er alla som bidragit.

Märk gärna er inbetalning V75 så vi vet att den avser bidrag till travsystemet.

Vi kommer även att lotta ut en del priser till alla som bidrar till systemet, ett pris vi kommer lotta ut blir bl.a. ett PT-pass från PML fitness för er som skänker 100 kr eller mer. Varje 100 kr ska i det sammanhanget ses som en lott, 200 kr till systemet ger två lotter osv. Vi kommer även frekvent under veckan att uppdatera med aktuell summa och hur stort vårt gröngula system kan bli i aktuell stund för att ni ska veta att många fler bidragit till vårt system.

Sedan tänker vi oss att vi kan få kommentarer som ”Varför satsa en slant i ert system än att direkt bidra till Supporterspelaren 18/19 med ett bidrag?”

Svaret där är väl helt enkelt att varje direkt bidrag till insamlingen så klart är fullt motiverad, men det här initiativet ska väl mer ses som ett komplement och en annan möjlighet. Då en möjlighet att vi tillsammans kan samla ihop en bra summa till ett rejält system som förhoppningsvis kan ge ett än större bidrag till supporterliraren 18/19 när kusarna korsar mållinjen på lördag.

Men alla bidrag till systemet, stora som små tas tacksamt emot och alla bidrag ska alltså swishas till 070-517 34 76, allra senast lördag den 29 september kl. 12:00.

Hjälp oss gärna sprida detta inlägg så att vi gemensamt förhoppningsvis (vid travvinst på lördag) kan ge ett djäkla tillskott till insamlingen.

* * *
Sedan pushar vi så klart även för den rena insamlingen till den gröngula Supporterspelaren 2018/19.

Och även då att uppdatera hur insamlingen så här långt gått. Klicka på bilden nedan för att komma till insamlingen.

– Jobba, jobba.. jooobah!

 

4 thoughts on “V75-system till förmån för Supporterliraren 18/19!

 • 25 september, 2018 kl. 08:21
  Permalänk

  Det är ingen jackpot till helgen. Omgångar som skulle gett jackpot mellan 15 sep-3 nov, samlas till 10 oktober.

  Svar
 • 25 september, 2018 kl. 08:25
  Permalänk

  Bra initiativ! Dock ingen jackpot på Lördag. Den sparas till december

  Svar
 • 25 september, 2018 kl. 10:54
  Permalänk

  80 % av sparade jackpot delas ut av ATG 10 november och resterande 20 % på nyårsafton.

  Svar
  • 25 september, 2018 kl. 20:50
   Permalänk

   Det stämmer gällande jackpots att ATG kommer spara dessa Harry, Canoah och Gunther.. men vi kommer köra ett system till helgen oavsett, sedan får vi se framöver ifall vi ev. gör ytterligare ett försök på potten.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: