V75 för Supporterliraren 18/19

Se nedan för de system vi har att hålla tummarna för i dag ifall vi ge insamlingen för Supporterliraren 18/19 en extra skjuts i rätt riktning.

Till sist efter all swish vi fått på vårt konto kunde vi till sist räkna in finfina 2 200 kr på vårt konto. All respekt! ..och så klart hela hatten av.

Tanken eller förhoppningen efter allt detta nu så klart ett så bra bidrag som bara är möjligt till den tilltänkta supporterspelaren.

Löven4Evers V75-system (4 200 rader)

Så här motiverar bloggen sitt system:

Visserligen rätt fegt och tråkigt att spika Who´s who i andra avdelningen, men om hästen inte är sjuk eller något oförklarligt händer är kusen snart redan i mål. En möjligen lite otippad eller vågad spik i Highspirit i avdelning 5 som av många anses som ett rätt öppet lopp. Men ingen kommer i håg en fegis och Troels Andersson har dessutom låtit väldigt positiv. Den spiken ger oss även några fler streck i den tredje samt den sjunde och då även sista avdelningen.

Därtill blev det ett mindre spel i de två sista loppen, det så kallade Dagens Dubbel.

DD 1 – 9, 11, 15

DD 2 – 6 Disco Valante

.. och här har vi satsat 35 kr per kombination.

* * *

Travet kan följas live redan nu på Tv12 (V75 avd 1 startar kl. 16:20) och sedan ett sammandrag på Tv4 kl. 18:00.

Sedan så klart läge att tacka alla er som utöver bloggen med mer eller mindre insats bidragit till vårt gröngula system och spel. Här kommer vi senare såklart återkomma med vinnare av de priser vi utlovat till er som bidragit till våra system.

Tack även till er övriga hästkunniga och travfantaster som på olika sätt bidragit med analyser samt tankar till våra spel.

Vackert oavsett utgång eller ev. vinst. – För evigt, för alltid! –

* * *

Ingen garanti eller nåt vi kan lova, men det kan komma uppdateringar på bloggen under travet och hur det går för vårt system men i annat fall garanterat en uppdatering efter sista loppet.

Håll tummar och tår, nu tjöör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: