Utmaning: – Visa stolt de gröngula färgerna

Bloggen fick nyligen ett mail från Anders i Västerås som hade en kul och lite intressant utmaning för oss alla gröngula fans till Björklöven. Han klädde sig i de vackraste färgerna inför ett besök i en miljö där de flesta håller på Leksands IF.Turbo

Gröngule @turboogurka i Romme Alpin Foto: Privat

Det är respekt, snacka om att gilla att ta sig ”in i hettan” eller inte vara rädd att ”ta enklaste vägen på mål”.. Klart vi vill uppmärksamma Anders uppmaning. Nedan mailet i sin helhet:

”Tjena tappra bloggare,

Nu när säsongen gick som den gick, silly (secret) season är i gång så tycker jag det är på sin plats att vi Löven-fans utmanar varandra fram till att säsongen drar igång igen. Utmaning består i att visa Löven-tröjan eller löven-halsduken i sammanhang som kanske inte är det mest självklara. Mitt bidrag kommer här och är från Romme Alpin (Borlänge), fullkomligt översvämmat av Leksingar – som jag överlevde. Statisterna bredvid är sonen Simon och hans kompis Isabelle.
Well well, ni avgör själva om det passar bloggen. Ni gör ett grymt jobb och jag hoppas ni fortsätter … oavsett serie för länets överlägset bästa hockeylag. 🙂
Cheers! Anders i Västerås @turboogurka”
* * *
Utmaningen egentligen inte det minsta konstig eller svår att greppa, gör gärna som @turboogurka så ofta som möjligt.. Låt gärna dessutom bloggen och alla läsare ta del genom att maila bilden till oss eller posta på vår facebook, våra twitter etc. Se kontakt.
Silly season har inte alls börjat särskilt lovande, men nu kan vi väl ändå unisont anta Anders utmaning?

2 thoughts on “Utmaning: – Visa stolt de gröngula färgerna

 • 20 mars, 2016 kl. 11:00
  Permalänk

  Är ofta i Löfbergs arena då min fru är värd i en företagsloge. Har alltid på mig Lövenhoodie och keps. Senast igår då Luleå var på besök. Absolut ingen fara bland mesiga och töntiga FBK supportrar.

  Svar
 • 20 mars, 2016 kl. 13:27
  Permalänk

  Då jag jobbar inom Skellefteå kommun så skulle jag på ett möte med min chef på stadshuset i Skellefteå för nåt år sedan. Jag passade då på att ta på mig Löventröjan och ja kan väl säga såhär att när jag vandrade in i stadshuset så blev de knäpptyst och aldrig har väl folk spanat in en som då. Jag flinade nog ganska ordentligt då jag gick därinne. Tyvärr finns ingen bild vad jag vet. Men jobbet har jag kvar!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: