Upptaktsträff HockeyAllsvenskan

På måndag den 16 september är det upptaktsträff för HockeyAllsvenskan, evenemanget kommer sändas av C More och visas på hockeyallsvenskan.se från kl. 13. När sajten tidigare i dag kollade med sportchef Per Kenttä meddelade han att det blir coach Fagervall och kapten Andersson som kommer representera Björklöven. Det kommer vara Lars Lindberg och Mike Helber från C More som leder programmet från scen. Du kan också följa upptakten under #haupptakt i sociala medier – framförallt på Twitter och Instagram. * * * Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.
Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

2 thoughts on “Upptaktsträff HockeyAllsvenskan

 • 13 september, 2019 kl. 21:31
  Permalänk

  Fagervall & Andersson … Freud & Jung

  Om Fagervall säger att han tycker det finns en fin shtjääännnssllaaa shtkänsla i gruppen ska vi komma ihåg att det förhoppningsvis är sista året .

  /linus

  Svar
  • 13 september, 2019 kl. 23:13
   Permalänk

   Och nästa säsong tar super tränar löftet Linus ( 16 år ? ) över så löser allt sig !
   Jag fattar inte all skit som kastas över Fagervall, han är ingen SC men han är en bra tränare. Kanske inte riktigt har ”blicken” för att vara en bra match coach men det kanske Kimby kan tillföra den här säsongen.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: