Uppgifter om Trotter

När spännande spelare dyker upp följer en hel del med i bagaget. Som idag när vi kan läsa följande hos vikfancentral.

Gällande Brock Trotter var tydligen en tysk klubb mycket besvikna att han valde mycket mindre pengar för att få lira i Sverige. ”Han ville bevisa vad han kan i Sverige” säger den mycket initierade källan. Sedan är det märkligt då två av Centralens toppkällor har två helt olika uppgifter på lön. En källa säger att Trotter fick 28 000 Euro skattefritt i Löven, en annan källa säger att priset var två-tre gånger högre. Ger i alla fall en liten vink om spelet bakom kulisserna och hur olika uppgifter studsar runt även där.

På samma ställe säger Västerås sportchef Nicklas Johansson följande om Trotter som alltså funnits på hans radar. – Han var jäkligt dyr och det svävade lite frågetecken runt honom med tanke på hans skada tidigare, vilken nivå han är tillbaka på etc. Dock, är han som innan skadan är han riktigt bra.

Vi har uppgifter att han är förhållandevis billig till vad han är kapabel till (vad det nu innebär), men att det ska finnas en del fina bonusklausuler i kontraktet och att han valde Löven för att han ser det som en bra chans att visa upp sig och ex kunna spela till sig ett SHL-kontrakt kommande säsong.

Vart ligger sanningen? oftast Någonstans mittemellan och alltid intressant att grotta ned sig i, men samtidigt helt ointressant. vad som är intressant att han är här och att han är kvalité. Törs nästa lova ett Brock mål på lördag. Ett skrämmande snyggt dessutom.

One thought on “Uppgifter om Trotter

 • 29 oktober, 2015 kl. 18:13
  Permalänk

  Tror inte han är så överdyr som alla vill ha det till. Är hans frånvaro som drar ned priset.
  Men som sagt klass!
  Skulle sitta skönt om vi lägger upp för honom och inte tvärt om…
  Smörpassningar från trotter till höger och vänster… och våra jagärunderisenochkaninteträffaenpass lirare sätter aldrig det dem.
  Det som bekymrar mig mest för tillfället är vår oförmåga att ta oss med fart genom mittzon och in i offensiv zon, det skulle göra det lättare för både trotter och hutchie att utnyttja sina direktskott.
  Nu bromsar vi i mittzon hela tiden och om vi mot alla odds tar oss med fart in i offensiv zon vänder vi om och låser puck vid sargen. .
  Quist är ett lysande exempel igår… vi kommer 3 mot 2 i bra fart 8ch bra bredd. Istället för att passa in tidigt och sedan störta på kasse väljer han att gå ut i sarghörn och lufta in en ruggigt dålig backhand som ingen har en möjlighet att träffa.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: