Uppförsbacken ännu brantare

Om det kändes orättvist tungt efter den första perioden så känns den nästan hopplöst efter två perioder. Almtuna vinner den andra perioden med 2-1 och ledr följaktligen med 5-2 i skrivande stund.

Den andra perioden kunde inte börjat sämre än den gjorde. Utvisningen som William Quist drog på sig i slutet av den första perioden blev lika kostsam som Pär Edbloms vid 1-1 målet, då Almtuna kunde öka på till 4-1 bara 58 sekunder in i mellanrundan.

Vi kunde reducera till 4-2 efter ett mycket vackert mål i powerplay, även denna gång med Lucas Sandström som målskytt, framspelad av Pär Edblom och Jon Palmebjörk. Efter det kom vi igång en aning, men efter Almtunas 5-2 mål 17:52 in i perioden, ett mycket vackert mål det också, men ack så juniorbetonat backspel har vårt spel helt gått i lås. Många hängande nackar i Löven och vi kan på något sätt förstå dom. Hur kunde vi hamna i detta underläge? Hoppas de orkar komma igen i den tredje perioden och ett tidigt mål är av yttersta vikt. Skotten slutade 11-11 och hela 18-9 i tekningar i gröngul favör.

Andreas Ollikainen utgick skadad 7:34 in i perioden och ersattes av Kevin Lindskoug.

Ps. Vi ligger just nu näst sist i tabellen (dock 2 matcher färre spelat). Ds.

3 thoughts on “Uppförsbacken ännu brantare

 • 22 oktober, 2015 kl. 21:13
  Permalänk

  Man börjar ju undra varför i helvete man föddes björklövare? Måste vara det största satans straffet man kan få. Björklöven borde vara skyldiga att dela ut lugnande medel till oss supportrar inför match samt anti depressiv som man kan ta efter matcherna.
  Skulle kunna skriva 14 romaner om vad jag tycker om detta —————————————————————————————- skit lag….. Jag blir helt förstörd.

  Svar
 • 22 oktober, 2015 kl. 21:32
  Permalänk

  Skriver igen, vad är det som är fel? Dom vinner tekningar, dom hänger med i skotten! Men likt förbannat förlorar vi. Tar sjukt onödiga utvisningar och är äckligt ineffektiva. Någonting måste ske och det fort. För ett par veckor sedan lede vi serien och nu är vi näst sist. Blev ingen Trotter effekt i alla fall. Hoppas att han kan göra skillnad när han blir spel klar, och att inte Andreas O blir borta länge. I dag känns det tungt flera hundra kilo tyngre än igår. De måste vända nu……….

  Svar
 • 23 oktober, 2015 kl. 10:51
  Permalänk

  Detta kära vänner är straffet för att vi lät oss luras av alla förståsigpåare som skrev upp Löven inför säsongen. Tyvärr så har även laget fått för sig att ”Löven är ett topplag”. Först när vi är i skiten och alla förstår att nu är det bara att ta på blåstället och slita i varje match kommer det att släppa. Och det kommer att släppa för vi gör inte årets SSK! Det vänder. Sedan kommer vi inte spela i SHL nästa år som vissa drömmare trott. Nu kör vi för att vinna så många matcher som möjligt!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: