Uppdatering Löventipset 20/21

Efter fem omgångar av vårt tips och möten med bl.a. BIK Karlskoga, SSK och nu senast Västervik börjar det bli dags för en uppdatering av Löventipset 20/21 och redovisning av nu aktuell ställning.

Helt klart kommer vi uppdatera någorlunda frekvent framöver, men inte alls säkert att det blir varje vecka. Vi hoppas dock alltid föröka få med aktuella poäng från respektive match i eftersnacken så att ni kan hålla lite koll.

Undra hur coacherna Hans Wallsson och Robert Lahti hade tippat säsongens matcher?

Coacherna Wallsson och Lahti Foto: Lucas Norlin

Topp 5 efter då just 5 omgångar in i vårt gröngula Löventips:

 1. Erik L 3, 23,61 p
 2. Mr Löven 2, 17,61 p
 3. G 1, 15,93 p
 4. Lundob 3 och Ulrika Å 1, båda 13,61 p

Men fortfarande många matcher kvar, så en hel del poäng kvar att spela om.

Listan i sin helhet:

* * *

Vi jobbar fortfarande med den slutgiltiga prislistan till tävlingen och vi närmar oss snart en rätt maxad lista. Redan klart är att ahlsell workwear, Coolbet, LindholmsBilSpa, Megazone, Nordströms El, Smash ´n Grab Burgers ställer upp och skänker priser.

Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

One thought on “Uppdatering Löventipset 20/21

 • 29 oktober, 2020 kl. 08:07
  Permalänk

  Måste få komma in med ett betänkande,angående dom nya riktlinjerna för reaktioner på domslut.
  Hockeyn blir snabbare och snabbare.Adrenalinet ökar med det.Med det har fler domare tillsatts.Vilket i sig sätter högre krav ÄVEN på besluten.Extradomare i kamerarum bl a.
  Möjlighet för domarna att stoppa spelet,när ett domslut ifrågasätts.Det skadar laget som har ett övertag i spelet.
  Skapar frustration.Frustration framkallar känsloyttringar,så är det bara.
  Är rädd för att domarna målar in sig i ett hörn.Hockey är och förblir en sport fylld av adrenalin,känslor,temprament,passion.Nu ska tydligen domarna avgöra om det är en känsloyttring mot domaren eller sig själv!!
  Ex 1 En match i närtid,när en spelare faller(snubblar) av egen kraft,men det renderar i utvisning för spelaren som står närmast.Videobevis finns.Då ska alltså med ny tillämpning av reglerna spelaren inte få reagera rejält mot domslutet,av risk för ytterligare påföljd?
  Ex2 Spelare missar en målchans,av frustration,slår han pucken i sargen,ingen spelare i närheten som kan skadas.Utvisning??
  Har all förståelse för att domarna är less på att bli kallade skällsord skrikna efter sig.Nånstans måste det ju finnas en gräns.
  Att tränare,skriker det ena efter det andra är givetvis inte ok.Det sänder en del konstiga signaler ibland.Men,adrenalinet är närvarande,och SKA vara på plats.
  Vet inte vad för slags hockey som regelsättarna eftersträvar.Domarna ska tydligen vara helt fria från ifrågasättande.Tror att detta bara är första steget.Är rädd för att spelet 5 mot 5
  blir alltför lidande.Special teams blir huvudsakliga spelsättet.Med detta beslut,känns det som att domarna får göra fel,men spelarna och tränare ska vara känslokalla robotar,utan känslor,utan passion.Vill vi ha den hockeyn?En känslomässigt avslagen hockeymatch,är lika intressant som titta på att färgen torkar på en nymålad vägg…..Men,jag åker väl ut för ”abuse of official” nu…Det tar jag.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: