Uppdatering Löventipset 20/21

Efter ytterligare fyra omgångar av vårt tips och möten med bl.a. Almtuna, Timrå och nu senast i lördags Mora börjar det bli dags för en uppdatering av Löventipset 20/21 och redovisning av nu aktuell ställning.

Helt klart kommer vi uppdatera någorlunda frekvent framöver, men inte alls säkert att det blir varje vecka. Vi hoppas dock alltid föröka få med aktuella poäng från respektive match i eftersnacken så att ni kan hålla lite koll.

Undra hur coacherna Hans Wallsson och Robert Lahti hade tippat säsongens matcher?

Coacherna Wallsson och Lahti Foto: Lucas Norlin

Topp 5 efter då 22 omgångar in i vårt gröngula Löventips:

  1. Mr Löven 2, 74,76
  2. Rättskraft 3, 69,07 p
  3. Lundob 3, 49,95 p
  4. The Sandwich, 45,03 p
  5. G 2, 44,25 p

Men fortfarande många matcher kvar (faktiskt 26 st.), så en hel del poäng kvar att spela om.

Listan i sin helhet:

* * *

Vi jobbar fortfarande med den slutgiltiga prislistan till tävlingen och vi närmar oss snart en rätt maxad lista. Redan klart är att ahlsell workwearCoolbetLindholmsBilSpa, MegazoneNordströms El, Smash ´n Grab Burgers och Björklöven ställer upp och skänker priser.

Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: