Uppdatering Löventipset 19/20

Efter ytterligare två omgångar av vårt tips och möten med BIK Karlskoga och nu senast AIK i fredags börjar det bli dags för en uppdatering av Löventipset 19/20 och då redovisning av nu aktuell ställning.

Helt klart kommer vi uppdatera någorlunda frekvent framöver nu under slutspurten, visst såg ni förresten inlägget med den numer spikade prislistan?

Prislista Löventipset 19/20. Vi hoppas dock alltid föröka få med aktuella poäng från respektive match i eftersnacken så att ni kan hålla lite koll mellan uppdateringarna.

Undra förresten hur coachduon Fagervall och Kimby hade tippat säsongens matcher?

Coacherna Fagervall & Kimby Foto: Lucas Norlin

Topp fem i vårt gröngula Löventips:

  1. Lelle P 2, 135,09 p
  2. Micke L, 100,59 p
  3. Borga B, 81,22 p
  4. Henrik L 2, 79,75 p
  5. Kajsa, 78,03 p

Men fortfarande fyra matcher kvar, så en del poäng kvar att spela om.

* * *

Men vi kanske tar listan i sin helhet..

Vi vill så klart passa på att tacka de partners som skänkt priser till denna tävling.. Stort tack till.. ahlsell workwear, ART/TREND by Wixners, Björklöven, Coolbet, Harrys, Megazone, Nordströms El, Smash ´n Grab Burgers och sajten Löven4Ever själv som ställer upp och skänker priser.

Vill du skänka priser till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: