Uppdatering Löventipset 19/20

Efter ytterligare omgångar av vårt tips och möten med bl.a. MODO, Västerås och nu senast Almtuna börjar det bli dags för en uppdatering av Löventipset 19/20 och redovisning av nu aktuell ställning.

Helt klart kommer vi uppdatera någorlunda frekvent framöver, men inte alls säkert att det blir varje vecka. Vi hoppas dock alltid föröka få med aktuella poäng från respektive match i eftersnacken så att ni kan hålla lite koll.

Undra hur coach Joakim Fagervall hade tippat säsongens matcher?

Headcoach Joakim Fagervall Foto: Lucas Norlin

Topp fem i vårt gröngula Löventips:

 1. Lelle P 2, 126,99 p
 2. Micke L, 83,23 p
 3. Borga B, 71,36
 4. Henrik L 2, 69,89 p
 5. Kajsa, 68,17 p

Men fortfarande nio matcher kvar och nu närmast KIK, så en hel del poäng att spela om.

* * *

Men vi kanske tar listan i sin helhet..

*

Vi jobbar fortfarande med den slutgiltiga prislistan till tävlingen och vi närmar oss snart en rätt maxad lista. Redan klart är att ahlsell workwear, ART/TREND by Wixners, Coolbet, Harrys, Megazone, Nordströms El, Smash ´n Grab Burgers och sajten själv ställer upp och skänker priser.

Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

One thought on “Uppdatering Löventipset 19/20

 • 7 februari, 2020 kl. 23:53
  Permalänk

  Milde tid så dåligt det går! När man vunnit den här roliga tävlingen 2 ggr så är man ju inte nöjd med att ligga 34:a :)) !! Får väl skylla på Kenttä, vem kunde tro att han skulle sy ihop ett lag att prestera så bra…man har ju levt kvar i tidigare säsongers ”mellanmjölks-resultat”…men det tar jag alla dagar i veckan :)) !!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: