Uppdatering Löventipset 18/19

Efter ytterligare en omgång och då mötet i går med Pantern börjar det väl bli dags för en uppdatering av Löventipset 18/19 och redovisning av nu aktuell ställning.

Efter matchen mot Pantern senast då samtidigt bara en omgång kvar av vårt Löventipset 18/19 och vi kan väl kolla in topp tio?

Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Undra hur coach Joakim Fagervall hade tippat säsongens matcher?

Topp tio med då just bara sista omgången kvar av vårt gröngula Löventips:

 1. Peter Holmberg 3, 48 p
 2. Åsa 3, 40 p
 3. Henrik L 3, 36 p
 4. Mr Löven 1, 34 p
 5. Lelle P 1, 33 p
 6. Lelle P 2 och Lövenbloggaren, båda 32 p
 7. Mr Löven 3 och Sigge, båda 31 p
 8. Sweetangel, 30 p

Sedan om en, två eller fler hamnar på samma poäng efter mötet med Leksand kommer vi första hand att prioritera fler rätta matchresultat.

Men fortfarande alltså en match kvar mot Leksand, så en del poäng att spela om.

* * *

Vi har som bekant presenterat prislistan (länk) för en tid sedan och vill återigen tacka Björklöven, Coolbet, Jobline, Megazone, Nordströms El samt PML fitness som gjorde Löventipset 18/19 möjligt. 

Vill du skänka priser till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna framöver, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

2 thoughts on “Uppdatering Löventipset 18/19

 • 5 april, 2019 kl. 21:50
  Permalänk

  Nu är det 4 veckor sedan serien tog slut! Är det inte på tiden att åtminstone redovisa slutställningen!! Jag vann inte, så det är inte därför jag tycker till…

  Svar
  • 6 april, 2019 kl. 20:03
   Permalänk

   Du har helt rätt Stefan, det är verkligen på tiden.. tanken är att presentera det till veckan. Den som väntar på något gott osv.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: