Uppdatering gröngult skadeläge

Sedan tidigare trion #7 Lindquist, #21 Hetta samt #24 Hage på skadelistan och nu efter senaste matchen mot MODO kan vi addera #18 Ottosson till den listan. Denna lista förändrades delvis då vi under dagen kontrakterat Zach Hamil, jag kollade ändå läget med sportchefen Johansson hur det ligger till.

Dalle

Jag tyckte nämligen det var på sin plats att kolla läget med sportchef Daniel Johansson kring status på de skadade spelarna och även hur det går i jakten på nyförvärv.

På träningen i dag saknades visst (träningsrapport) även #42 Wikström som återigen spelade med Piteå i kväll mot Asplöven (Stream-länk) och den sjuke #29 Stenlund-Ädelgran.

I bland vet man ungefär tyvärr redan innan vilka svar man kommer få, men ställs inte frågan så har den ändå inte ens ställts.

Tyvärr stora skadeproblem igen, när väntar du kvartetten #7 Lindquist, #18 Ottosson, #21 Hetta och #24 Hage åter i spel?

– Vi räknar inte med #7, #24, #18 innan jul, preliminärt. #21 väntas kunna spela tidigare. Rehabiliteringen kan i ett par fall gå snabbare men det får ses som bonus. Säsongen är lång och vi tänker inte chansa med någon av våra spelare.

Du sa redan innan Zach presenterades att ni jagat redan innan Ottossons skada, innebär det här trots Hamill att ni jagar ytterligare en forward? – Just nu är det inte aktuellt med fler värvningar.

6 thoughts on “Uppdatering gröngult skadeläge

 • 21 november, 2016 kl. 23:09
  Permalänk

  Är det någon på bloggen som har koll på Hettas alla problem?
  Är det någon sjukdom han har eller? Varje gång han kommit igång så har det ju bara tagit ett par matcher o sen har han återigen varit borta ett par månader el så….whats up?

  Svar
  • 21 november, 2016 kl. 23:24
   Permalänk

   Har för mig att jag läst ljumskar på ngn träningsrapport, klassiskt tyvärr o kan jäklas länge

   Svar
  • 22 november, 2016 kl. 08:33
   Permalänk

   ja, det är en ljumske som jäklas. Han har slagit upp den ett par gånger och är därför extremt försiktig just nu, med rätta.

   Svar
 • 21 november, 2016 kl. 23:18
  Permalänk

  Känns som han vill glida runt som osynliga mannen och inte vill svara på något. Heder åt er som försöker.

  Nu är det ju centrar som gått sönder.
  Men såg att Waltin ville bli av med Simon Karlsson som snittat topp2 bland backarna med runt 20 min/match. Ett framtidsnamn?
  Kanske Waltin skulle vara sugen på ett byte?

  Svar
  • 22 november, 2016 kl. 07:04
   Permalänk

   Vore grymt! Hugg på honom!

   Svar
 • 22 november, 2016 kl. 06:27
  Permalänk

  Roliga svar från Dalle… och hur kan det inte värvas en center till!!???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: