Upp ur sandlådan nu va?

De senaste dagarna har Sundsvall blivit allt mer desperata i sin kamp för att alltjämt få spela allsvensk hockey på Lövens bekostnad. Förståelsen för deras besvikelse och frustration över "lovad" plats kan visserligen finnas, men nu känns det som pinsamheterna får räcka. Ekonomisk doping och fifflade bokslut/årsredovisningar, kom igen nu… var det inte ni snackade om etik, moral och fär pläjj?

Löven är absolut inte det enda laget som levt över sina tillgångar. Sedan tycker jag det är lika djäkla illa om jag köper något (spelare?) för pengar jag inte har eller ifall kostnaderna (resor, material m.m.) blir dyrare än man budgeterat med. Men att jämföra Lövens tre ggr så dyra trupp och påstå att de tre poäng som nu skiljde är orättvist så att man tillskansade fördelar man inte hade är ju fullständigt horribelt.

Klart som tusan att tabellen skulle se annorlunda ut om man räkande poäng per investerad krona, men det funkar inte så. Tror säkert det står nånstans i reglerna (!?), läs på innan ni tagit det här till en alltför pinsam nivå. Väldigt många lag innan Löven har räddats av företag och supportrar som inte vill se sitt lag ska förvinna. Det kommer garanterat att hända framöver med, sedan skriver bloggen under på att reglerna måste bli tydligare så att inget liknande kan hända i framtiden.

Fruktansvärt för alla inblandade parter att inga ännu vet vilka som lirar i allsvenskan, när vet vi.. juni, juli eller augusti? Oavsett är jag nöjd med att Löven inte gett sig ner i Sandlådan, visserligen verkar det redan fullt där, men ändå!

 + + +

Björklöven ber återigen genom Intresseföreningen Björklövens vänner, om just din hjälp och ditt stöd. I kampen för fler aktieägare till bolaget sänks kravet på en börspost från 1000 st till 250 st. och priset är alltjämt en krona. Därför hoppas nu Löven4Ever i likhet med Intresseföreningen på fler nya aktieägare, vi säger som Micke..

Stööööd Björklööööven, kööööööp ackchier… endast eeeen serieeee!!

 

0 thoughts on “Upp ur sandlådan nu va?

 • 3 juni, 2010 kl. 14:04
  Permalänk

  Jag stödjer björklöven, men innan jag köper aktier vill jag nog se att dom byter ut massvis av folk högt upp i föreningen. Endast då kan jag tänka mig att bli aktieägare.

  Svar
 • 4 juni, 2010 kl. 08:16
  Permalänk

  Svar till Micke L (2010-06-03 14:04)
  Förstår dig Micke L, det finns garanterat många som tycker det börjar räcka nu.

  Jag är alltjämt hoppfull och hoppas att det äntligen blir en riktig nystart värt namnet… In med kompetent folk som brinner för klubben och sporten. Men det nya Löven behöver ju kapital, klart de sedan ska förvalta det bästa sätt.. men just nu behöver de både dina och mina pengar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: